Nu springer jag till bokmässan!

Hälsa mera

Jag har varit ute på vift både med och utan böcker i löparryggan, men idag packar jag den full av Hälsan i fokus för framgångsrika ledare och drar hon till Bokmässan. Välkommen till monter A04:58 kl 15-15.30 idag, så kan vi prata mer om hälsa på jobbet, vems ansvaret är och hur enkelt det faktiskt kan vara att hälsa mera™, både på jobbet och hemma. Självklart ordnar jag fram ett signerat ex till grymt mässpris: 100:-

För mig är löpning en stor del av livet och något jag mår så himla bra av, både i kropp, knopp och själ. Skrivande är en minst lika stor del av mitt liv och något jag också mår så himla bra av att utöva. För det är ju så med hälsan, att den inte bara handlar om det den fysiska biten, även om det fortfarande är det de flesta av oss tänker på. Sådär i första hand i alla fall. Men hälsa är ju också att skratta, slappna av, utvecklas mentalt, umgås med de man tycker om, bra mat och massor med mod och tillit till sig själv. Tänk om vi skulle klura mer på det: vad är det JAG mår bra av? Och kanske strunta i alla quickfixar, nya dieter och vad andra tycker är normalt. För om sjukskrivningstalen ökar galet mycket och fler och fler mår psykiskt dåligt  - då blir ju det normalt... Det som är normalt är det lättare att rycka på axlarna åt och konstatera att "det är som det är". Fuck normal i såna fall tycker jag! Och gör det inte så krångligt för dig själv.

Mer om det kan du läsa i boken Hälsan i fokus för framgångsrika ledare, jag signerar den imorgon fredag kl 15-15.30 i Ariton förlags monter A04:58.

Kan du inte komma imorgon är du välkommen till Kvinnliga talares monter E03:10 på söndag. Jag är moderator kl 11.20, 11.50, 13.50, 14.50 och någon däremellan vill jag gärna hälsa mera™ på dig. Prata hälsa kanske? På jobbet? Eller löpning? Eller skrivande, det passar ju ganska bra i det forumet, för jag skriver gärna artiklar om hälsa på jobbet.

Hur som helst: nu springer jag till bokmässan! Ses vi inte där, så kan vi ju hänga på nätet? Jag finns på Facebook, Instagram och Twitter (länk här på sidan).
PS. Bilden? Jo, jag utnyttjade de 11 km jag hade till kund som beställde bok och sprang dit. Och hem igen. Normalt?

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.