Planka in på jobbet!

Hälsa mera

Vi har ju visat några olika varianter av plankan, en core-övning som heter duga och som går att variera i det oändliga, som vi skrev om i hälsa 365/25. Apropå variera i det oändliga: det är dags för dig och dina kollegor nu att anta vår utmaning och 

planka in på jobbet! 

En plankautmaning med twist: Gör plankan tillsammans, använd varandra, utmana varandra, stärka varandra och se till att få era kreativa stärkande plankor på bild. Instagramma bilden och tagga med #hmplanka och ta chansen att vinna en av våra e-kurser, antingen Hälsa mera - kickstarta ditt hälsosammare jag till dig själv, eller någon du tycker är värd en kickstart, eller Hälsan i fokus för framgångsrika ledare för dig som är chef, eller som unnar din chef kunskap och energi att leda medarbetarna in i hälsosam framgång. 

Planka in på jobbet med #hmplanka fr.o.m. 1/2-2014 t.o.m. -2014. Hälsa mera utser vinnare utifrån kreativitet, samarbete och glädje - alla kan planka in på jobbet! 

Du som deltar i tävlingen ger Hälsa mera rätten att publicera din/dina bilder på nätet. Du får delta med flera olika bilder. 

Under tävlingens gång kommer du att kunna läsa om positiva effekter av att träna på jobbet, tillsammans med dina kollegor. 

Vi skrev mer om plankanvarianter under hälsa 365/27 och hälsa 365/31

(De duktiga plankanutövarna på bilden är det starka gänget som vi träffar 5 ggr/vecka, på SCA i Eklanda, Göteborg. Törs du och dina kollegor utmana dem?) 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.