Poddtips: Tränarpodden

Poddtips:Tränarpodden, Malin Lundskog, Hälsa mera, blogg

Poddtips: tränarpodden!

Poddtips: tränarpodden - särskilt avsnittet som släpptes idag eftersom jag är med där. He he he ... Hur som helst hade Clara Toll och jag ett himla härligt snack om träningsglädje, träning, hälsa, träningsfeminism och min krokiga bana till det jag arbetar med just nu: att inspirera till goda vanor och glädje, frihet och styrka. Jag avslöjar visst också att jag fortfarande tror att jag är en fotbollstjej. Det var ju ändå bara strax över 30 år sedan jag spelade ;-) 

Träningsfeminism

Det var inte enbart kul att prata med Clara Toll, som driver Tränarpodden. Det var viktigt också. Älskar att jag fick frågan om träningsfeminism. Den fick mig att reflektera över något som jag visserligen har tänkt på förut, men inte satt ord på. 

Du hittar podden där poddar finns. Och här: Tränarpodden 

Poddtips: Tränarpodden, Hälsa mera, Malin Lundskog
Ser ut som att Clara hade kul hon också när vi pratade ;-) 

Bilden högst upp: att få vara med och leka under ett träningspass är himla kul. Jag tränar däremot aldrig under ett pass jag leder, däremot tränar jag för att kunna vara med ...

Fotot är taget av Ulrika Arnelid Axelsson under min helg på Vrångö som går under namnet: löparglädje!

Ses snart igen! Tills dess: för att inte missa uppdateringarna här - häng med mig på Bloglovin´:

heja heja dig!
//Malin

Comments

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.