Powerpose: så tar du makten!

strike a pose, victory, Malin Lundskog, Hälsa mera,

Power-pose
Avsluta veckan med en power pose! Dels som en kick inför veckan som kommer (första arbetsveckan 2018 kanske?) och dels för att berätta för dig själv att du är så jäkla bra! Och som en extra bonus kan du genom att inta en power pose påverka hur andra ser på dig. YAY! Eller hur?!

Det är ingen slump att det är just ett v-tecken som är gesten för seger, det sitter i våra gener. När du gör den här segergesten (som jag på bilden) spritter det igång sköna hormoner i kroppen och du blir en vinnare! Finurligt, eller hur?! En gest att medvetet använda innan du ska göra något utmanade. Och en gest att göra för att du är den du är!

Let´s strike a pose!
#strikeapose En power-aktig sådan. Jag börjar med en segergest. Är du med mig?!

Vill du hänga med på poser, träningspass och annat hälsosamt här på bloggen, följ den på Bloglovin´

Ses snart igen,
heja heja dig så länge!

//Malin

Comments

Permalink

Ser roligt ut om jag kör en power pose i biblioteksdisken. Men jag gör så att jag gör en inombords, en stark sådan, för den syns liksom ut också. Jag blir rakare i ryggen, ler i mungipan och tar för mig där jag står. Kom inte och försök sätta dig på mig, typ.

Härliga vardag, btw!

Permalink

Alla sätt är bra! Fy fasen vad coolt ändå - hade älskat att se dig köra det bakom disken. Go go go säger jag :-)

Och ja: vardag är grymt!

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.