Rökning dyrt på många sätt

Tur att man är människa. Med rätt att ändra sig, menar jag (kolla velepinne?!). I min inte helt oskuldsfulla ungdom rökte jag. Känns osannolikt just nu, men... det gjorde jag. Inget jag skryter med, bara nämner. I förbifarten sådär. För jag vet hur galet jobbigt det är att bryta en sån vana som rökning. Det är jobbigt att bryta i princip vilken vana som helst. Men vanan att röka. Det är jobbigt att byta den vanan mot den ickerökande vanan. För ska du välja bort ett beteende, behöver du välja till ett annat. Ett tips när det gäller rökning på arbetstid är ju helt enkelt att byta ut röknng mot... Just det: arbete! Kolla själv, hur mycket tid det går åt till att röka en helt vanlig arbetsdag. Nästan som att facebooka på arbetstid. Och hur mycket det kostar. 

Hälsa mera ekonomiskt. Både för dig som arbetsgivare och dig som rökare. Det finns all anledning för er att samarbeta kring rökslut. Med oss?!

//Malin L

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.