Rörlig löpare

Hälsa mera

Jag vill egentligen bara springa. Ja, jag kan mycket väl vara stilla också, men när det kommer till träning, då vill jag springa! För att kunna fortsätta springa behöver jag ibland göra sånt jag inte vill... Som att hålla mig rörlig och stark, så att jag inte felbelastar kroppen under alla de miljontals steg jag tar och vill ta. Så, visst: jag kör rörlighet mellan varven och en del styrka också. Jag gör det för att hålla i det långa loppet, inte för att jag längtar efter det som jag gör efter själva springandet. Jag gör det också för att visa alla grupper och individer jag peppar i löparspåren finessen med styrka och rörlighet. Föregå med gott exempel sådär. (Du vet, som vi alltid gör inför våra barn...)

Grattis till dig som ska med mig till Vrångö i mars - vi får besök av en grym gästartist: Pernilla Hågner från EPisk hälsa som fokuserar massor på rörlighet för just löpare. Jag är stolt över att ha raggat tag i henne, jag vet att hon kommer att bidra med massor för oss och våra kroppar. Det kanske är lika bra jag erkänner: det är inte bara av generositet mot dig som ska med som jag är glad över att Pernilla hänger med, det är av egoistiska skäl också. Det är något av det bästa som finns - när någon annan talar om vad jag ska göra och hjälper mig in i rörelsen så att den blir sådär perfekt och gör mest nytta. 

24-25 mars kör vi, Pernilla, jag och ett härligt gäng - en helg fullknôkad med löparglädje. Du är jättevälkommen! 
Mer info om helgen här

heja heja dig!

Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.