Så hittar du motivationen!

Hälsa mera

Önskar du också ibland att du är en sån som springer på lätta fötter? Som inte är ett dugg sötsugen? Som sover gott varje natt? Som är nöjd med allt som livet ger? Som... bara inte riktigt vet hur du ska hitta motivationen att bli en sån? Testa det här: Använd din fantasi, det är faktiskt ett av de mest kraftfulla verktygen du har när det gäller att åstadkomma förändringar. I kombination med att GÖRA blir det oslagbart. Blir du oslagbar menar jag så klart. Eller snarare ÄR du oslagbar! Genom att ändra tanken "jag skulle vilja bli en sån som..." till "jag ÄR en sån som..." är du halvvägs där. Att dessutom agera efter det du är, även om det bara är i fantasin du är sådan gör underverk för motivationen! Du har ju just visat dig själv att du kan, eller hur?!

Vi vet ju allihop att en gång bara är just en gång (varför säger man egentligen att det är ingen gång?) och en gång skapar ingen vana, men varje litet steg räknas. Ju fler steg du tar i rätt riktning, ju mer du ser dig själv som en sån som är det du vill vara desto lättare är det för dig att vara en sån som springer med lätta fötter, inte är sötsugen, som sover gott och som är nöjd. Framgång föder motivation och du kommer ihåg att det också är viktigt att fira sina framgångar? Så blir du ännu mer motiverad och snart är det som från början var en fantasi alldeles jätteverkligt! Länk till blogginlägg om vikten av att fira framgångar Yeay! för alla framsteg PS. Vill du ha hjälp att komma igång med något? Kolla in Hälsa meras webbkurser! Där finns bl.a. en som säljs till förmån för Hungerprojektets motionslopp Running for Change som hjälper dig att komma igång med löpning. PPS. Vill du och dina kollegor ha hjälp med att komma igång med något? Jag föreläser mer än gärna om motivation och målsättning. Och/eller kör ett träningspass med er!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.