Samlaren

Hälsa mera

Jag är en rensande samlare. Japp. Jag skrev rätt där. Jag samlar gärna på fina saker, och sparar på sånt jag tror jag får användning för. Men jag älskar att rensa och sortera och hålla ordning. Dessa finfina burkar spanade jag in redan i våras på Åhlens, och nu när de kom på rea passade jag på.

Att sortera och rensa ut är minst lika viktigt på insidan som i sakerna runt omkring. Det finns ju dels behov av att strukturera upp tankar och "måsten" i huvudet ibland. Att fundera över vad som är viktigt egentligen. Att prioritera. Våga säga ja (och nej).

Det finns ju också behov av att rensa ut i vad man stoppar i sig. Precis som Malin skrev häromdagen har ju 5:2 blivit en diet på allas läppar, oavsett den eller annat val - VÄLJ. Bli inte offer under vad du stoppar i dig. Njut när du väljer något du gillar, istället för ett dåligt samvete. Njut när du väljer något extra nyttigt. Njut av det som ger dig kraft.

Börja veckan nu med att sortera upp i tankarna. Strukturera upp vad du vill äta i veckan, i tanken. Bara gör´t!

/Malin O har sorterat 123...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.