Smakprov på min bok GLAD FRi STARK

Glad fri stark, bok, författare, bok om hälsa, hälsa, Malin Lundskog

Wow, det här är ju jättekul, Tycker jag alltså ... Och du kanske tycker att det är bra? För om du inte har läst min bok GLAD FRi STARK än kan du få ett smakprov på dess innehåll. Så att du får mer än ett hum om vad jag menar när jag skriver att det är en bok om hälsa som du inte ska läsa utan göra.

Här hittar du smakprovet på boken GLAD FRi STARK.

Vill du beställa ett signerat ex av boken gör du det här: beställ GLAD FRi STARK

Ser fram emot att få höra vad du tycker - själv tycker jag att den är en perfekt bok för dig som vill få tummen ur och skaffa goda vanor. Och för dig som vill sänka dina axlar och hitta balansen i livet. GLAD FRi STARK är också en bok som ni kan använda på jobbet tillsammans med en workshop med mig. Hör gärna av dig om det! Du når mig på heja@halsamera.se eller 0707545624

Ses snart!

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.