Snyggare än nånsin...

Tidigare i våras gjorde jag en kort shoppingrunda efter träningskläder hos de stora kedjorna. Ville testa de billigare varianterna och uppdatera min träningsgarderob. Var dock osäker på om dessa kläder verkligen skulle hålla måttet... och det kan jag garantera att, hittils, har dessa kläder absolut stått upp till mina förväntningar. Jag använder dem dagligen. De som bor hos mig är de svart/gråa tightsen (längst till vänster i bilden) och de grön/gul/svarta tightens, bägge från Gina Tricot.

Vågar definitivt prova fler trendiga träningskläder. Framför allt de kläderna jag vet att jag inte vill ha i all evighet, mönstrade, roliga trendfärger osv.

/Malin O hälsar vidare i sina favvo-tights i vår..

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.