Social motion

Hälsa mera

Det spelar ingen roll att mina vanor är hyfsat hälsosamma - det här är grymt bra! Den här lappen plockade jag fram i morse, ur Hälsa meras hälsojulkalender. Heja Malin O som ger mig såna här bra hälsoäventyr att ta tag i. 

Jag vet att vi är många som har många saker att göra. För många ibland. Kanske extra mycket för många såhär i december, när julen ska stökas fram, barnens ögon ska tindra (ha ha ha - testa det med två tonårskillar i huset), pepparkaksdoften ligger som en gosefilt över husen och... Ja, årets jobb ska avslutas. De där bortglömda nyårslöften ska revideras och... hälsan ska behållas. 

DÅ är det här den perfekta hälsoluckan att öppna ju: Social motion! För jag vill umgås med mina vänner, fast jag inte hinner... Jag vill prata med mina när och kära. Fast jag knappt har tid... Och jag vill röra på mig, fast det är bråttom... Kombon kompis-motion är fenomenal. Du som känner mig, beware: jag ringer kanske snart och kollar om du vill ut och gå idag. Vi ses!

Vem vill du motionera med idag? Ring en vän...

Malin L

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.