Socker suger!

Hälsa mera

Har du kanske, precis som jag, haft en sommar där glass- och fikastunderna varit långa och många? Där goda grillmiddagar och mysiga picnic:ar avlöst varandra? Jag älskar sommaren. Avbrottet i vardagen. Solen. Havet. Lediga stunder med nära och kära. God mat, fika och glass.

Lika mycket som jag älskar allt det, så älskar jag att bryta det och komma tillbaka till vardagen. Att hitta rutiner som känns både bättre och nyttigare, i längden. Förra veckan var vår första vecka tillbaka i den vardagen. I tisdags hade jag en fruktansvärd huvudvärk, en huvudvärk som helt berodde på att jag drastiskt dragit ner på sockret i min kost och återgått till normala rutiner. DET gör mig ännu mer säker på att SOCKER SUGER. Vi blir snabbt beroende och det är tufft att bryta den trenden, om vi inte bara bestämmer oss för att inte ge efter.

Någon som vet "allt" om detta och som dagligen hjälper andra att hitta ett hälsosammare sätt att förhålla sig till framför allt kosten är vår inspiratör Helena Berggren. Hon har själv gjort resan och delar öppet och ärligt med sig om sina framgångar och motgångar. Hon inspirerar och peppar. Tag chansen att boka hennes föreläsning "Socker suger" - den kommer inspirera dig och dina kollegor i kampen mot det dolda sockret!

/Malin O, lite mindre söt nu efter sommaren... igen!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.