Solskenshistorier skiner mer efter regn

vinterbad, hälsa, Malin Lundskog, Hälsa mera, löpning

Som jag njöt på min löprunda idag. Sådär så jag rös och inte kunde låta bli att le. Tänker ibland när jag mår sådär riktigt gott att jag mycket väl kan uppfattas som den där tokiga tanten som folk ler vänligt och samtidigt skakar med huvudet åt bakom ryggen på henne. Kanske rent av tycker synd om. Men vet du: det skiter jag i! 

För känslan när benen är lätta (hallå! Jag är i mig själv minsann ingen lättviktare, så det är inte så självklart), tiden obegränsad (skrev känslan .... betyder inte att det var så) och solen strålar med sådan kraft att den nästan välter omkull en, den känslan gör saker med mig som visar sig i ett glatt leende,ibland tårar i ögonen och en obeveklig lust att sjunga. Så, ja - det kan hända att de som tror att jag är den där tokiga tanten har mött mig i just ett sådant läge. Kan hända. Men vet du: Det skiter jag i!

Idag när jag transportlöpte i strålande sol, log utan att ens försöka hejda mig, tårade ner mina svettiga kinder utan att torka bort och sjöng en trudelutt utan att hyssja mig själv då tänkte jag att det här med solskenslöpning - det är tamejtusan något av det allra bästa en kan vara med om. Särskilt när en är van vid regniga, stormiga rundor. Solskenslöpningen blir så mycket mer värd efter ett gäng regntyngda löprundor. Hett tips till dig som inte springer när det regnar och blåser. Vill du njuta ännu mer av dina löprundor? Ut i ur och skur. Ta skiten, de tunga benen och slitet ett tag - oj så värt! Jag lovar, en solskenshistoria skiner ännu mer efter regn ...

Vad jag gjorde när jag sprang hemåt? Jag badade! Kunde inte låta bli. Sjöng säkert då också ;-) Men vet du? Det kanske sprider glädjen vidare?! Skönt och skita i vad en tror att omgivningen tycker och tänker och köra sitt alldeles eget race!

Tankar från min tisdag och i spåren efter löparspåren

Ses snart igen!

tills dess: heja heja dig!

//Malin

PS. följ bloggen på Bloglovin´ så att du inte missar fler tankar från mig, mer löpning, mental träning, fler ursäkter och andra hälsosamma härligheter. Missar jag något område på bloggen om hälsa tycker du? Säg till!

transportlöpning, vinterbad, Hälsa mera, Malin Lundskog
omröstning i min instastory ...

 

 

Comments

Permalink

Klart du ska sjunga! Jag kände mig lycklig in i själen för att solen strålade in på mig när jag jobbade idag. Din energi och ditt peppande sätt är två av dina riktigt bra egenskaper - sluta aldrig med det.

In reply to by Dorotea Petter…

Permalink

Tack för det Dorro! Jobbar på att aldrig sluta ;-)

//Mallin

Permalink

Bara gör! Bara va! Älskar när en tar den plats en behöver och vill. Särskilt när vi kvinnor gör det. Och vad andra tycker om dig och det du gör är helt oväsentligt. Stina Wollter har sagt en sak som jag tycker är så viktigt att ta med mig, kanske du gillar det också "Jag kräver att inte behöva deformera mig eller förändra mig för att få vara med". Tyckte det passade in här idag :)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.