Springer för alla tider...

Malin Lundskog springer

Det är när jag springer som de nya idéerna får chans att dels komma och dels breda ut sig. Det är när jag springer jag lär mig av mina läxor utan att älta. Det är när jag springer som jag är. Här. Nu. 

Att vara här och nu har vi ju hört allihopa alltihopa om. Eller hur? Du vet hur viktigt det är att vara både här och nu och du vet också hur helt omöjligt det verkar. Hur svårt det är att göra det du gör när du gör det utan att samtidigt tänka på vad du ska äta till middag, nästa träningspass eller varför hen sa si eller så och kanske läsa något som poppar upp i en pushnotis i telefonen under tiden. Herregud, du är ju bara människa... Jag också!

Skulle du bara vara här och nu och strunta i framtiden eller inte lära dig något av dåtiden hade du förmodligen inte varit där du är idag. Du behöver alla delar! Alla tider! Du behöver drömmar och mål som ger dig energi att uvecklas, du behöver minnas för att veta vilka läxor du vill lära dig och vilka du inte vill ha fler av. Och du behöver vara här och nu. Kunna slappna av i det. Kunna uppleva vad det är du upplever. Kunna leva medan du lever och inte vänta till sen. Eller tro att du levde klart då. Du lever ju nu! Vi lever nu!

Låt oss göra det bästa av det, må vårt bästa och sprida vårt bästa till vår nästa. Som ger oss sitt bästa tillbaka och sprider vidare till sin nästa. Så har vi gjort det igen: skapat en ljusnande framtid samtidigt som vi lever och slösar på det som är vårt bästa. Vårt bästa finns det inga gränser för. Det tar inte slut för att vi slösar med det och sprider ut det över världen. Det förökar sig. Blir mer. Blir ännu bättre. Gör bättre. 

Ja, sånt tänker jag på när jag springer. Det är då jag bjuder in hjärnan att vara sig själv och wow! vad den är bra att ha med sig. Den är så smidig att den finns där och sköter massor med arbete utan att jag märker det. Det bara händer! Det är extra härligt att springa en dag som idag, när jag ser tillbaka på 2016 och bestämmer mig för vilka erfarenheter som ska föja med in i 2017 och de mål jag har för det nya året. Ett mål är att springa, för det är definitivt en viktig ingrediens i mitt bästa jag. Jag fortsätter att springa med grupper på företag (lagbygge, energi, effektivitet, arbetsglädje du vet), jag fortsätter att knô en helg full av löparglädje på Vrångö och driva The Runner´s Convention (nya vänner, nya insikter, mer glädje och det fina med att få dela med sig av sin passion) och jag fortsätter att springa ensam för alla dessa tiders skull: dåtiden, framtiden och nutiden. 

Gott nytt år - eller hur?! 

Vi ses och hörs,

Malin

ps.
Här får du veta mer om lönsam löpträning med mig på företag.

Här finns mer info om löparglädjen på Vrångö (fåtal platser kvar)

Här hittar du The Runner´s Convention

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.