Stark mamma - ny kursstart!

Hälsa mera

Kursen för träningssugna mammor som vill få en nytändning och komma igång igen efter graviditeten. Träningen är anpassad efter vad du som nybliven mamma behöver.

Kursen för träningssugna mammor som vill få en nytändning och komma igång igen efter graviditeten. Träningen är anpassad efter vad du som nybliven mamma behöver. Det är en stor påfrestning för kroppen att vara gravid och att komma igång med träningen efteråt kan kännas svårt och tufft. Här jobbar du med kroppen som redskap och tränar successivt upp din styrka i mage och rygg, utmanar din kondition igen och blir starkare, rörligare och mer uthållig. Du får individuell hjälp och kan utvecklas från din nivå med coaching och hjälp från en erfaren instruktör. Ditt barn följer tryggt med dig i sin vagn under hela passet som bedrivs utomhus oavsett väder.

Vi ser helst att du har varit på efterkontroll hos din barnmorska, men det går bra att starta igång försikIgt så länge det känns bra i kroppen.

Sisjön, i Västra Göteborg, tisdagar kl 10.00-11.00.
Nästa kursstart sker v. 19 (minst 6 deltagare för genomförande)
Tränare Malin Odéhn
Pris 795 kr/kurs

Träningen sker i kursform för att på bästa sätt följa upp och utvecklas till en starkare, rörligare och mer uthållig mamma. Varje kurs är 6 veckor, nivån anpassas efter gruppens sammansättning och erfarenhet, då många väljer att gå flera kurser i rad.

Frågor & anmälan till heja@halsamera.se
Ta dig tid för träningen så blir du en starkare och friskare mamma!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.