STARK MAMMA - strax kursdags

Hälsa mera

Nu gör vi det igen - hjälper dig som är nybliven mamma att komma igång med träningen och bli en starkare och uthålligare mamma. Vi har en ny härlig och trygg instruktör för dig: Pernilla, som är utbildad PT, mamma och lärare med mängder av energi och glädje att bjuda på.

STARK MAMMA - lika säkert som roligt! Kursen är för dig som vill komma igång med träning efter graviditeten på ett sätt som är anpassat efter det din kropp (och knopp) har varit med om.

För fjärde säsongen leder Hälsa mera STARK MAMMA i Sisjön - träningen där du använder kroppen som redskap och successivt ökar din styrka, rörlighet och kondition. Vi håller träningsgruppen tillräckligt liten för att kunna ge dig individuell coaching och tillräckligt stor för att du ska få  energi av ett gäng andra mammor. Din baby följer tryggt med i sin vagn under hela passet, som alltid är utomhus.

Vad andra än säger: det ÄR en stor påfrestning för kroppen att vara gravid. Vi lovar att peppa dig utifrån din nivå, ingen annans. Och att bjuda på säker träning och glada skratt!

 

Var?

Sisjön

När?

torsdagar kl 10.00-11.00 med start 2015-09-03. Kursen omfattar 6 tillfällen.

Instruktör:

Pernilla Hågner: pt, mamma, lärare och med en energi och kunskap som heter duga!

Pris:

795:- för hela kursen

Anmälan

till heja@halsamera.se senast 24/8

OBS! Du drar igång träningen på en nivå du själv känner att du klarar av, vi ser gärna att du har varit på efterkontroll

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.