Stormens öga

I stormens öga är det kav lugnt. Det spelar ingen roll hur mycket det stormar utanför den där mittpunkten, det spelar ingen roll vad som händer runtomkring, det har ingen betydelse vad som sägs och tycks utanför den där centrala mittpunkten. Stormens öga är helt oberört av det som händer runt omkring.

En första spontan tanke jag hade igår, när det varnades om klass 2, klass 3 och sedan klass 2 igen gällande stormen, var att det hade varit himla skönt att vara som stormens öga. Stå kolugn när det stormar, eller rentav blåser orkan omkring en. Tills jag kom på att det hade varit himla tråkigt och väldigt outvecklande att inte bli påverkad av omvärlden. 

Även om det är viktigt att lita på sig själv och vara trygg i sig själv så är det ju minst lika viktigt att interagera med omgivningen; ta in ny kunskap, lyssna på andras åsikter och vingla ut i det stormiga okända ibland. Att både vara storm och stormens öga helt enkelt! Låta hatten blåsa av och kunna fånga in den igen.

Våga släpp taget om det trygga invanda och gör nåt nytt. Ta en ny väg. Eller varför inte testa ett nytt sätt att träna? Ät nåt riktigt galet nyttigt och nytt idag? Kolla Malin O:s Godis för hjärnan och min Mums för kropp och själ till exempel. Utveckling är hälsa - hälsa mera™ idag. Tycker jag. Vad tycker du?

Malin L

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.