Tacksamhet

Hälsa mera
Tacksamhet är något som karaktäriserar människor som är lyckliga. Bland annat alltså, det finns ju fler sätt att bli lycklig på och om det kan du läsa här: Lycka i längden Men... Idag är jag tacksam!

 

Tacksam över att jag tog en sista löprunda i Sitges i morse (du som hänger med mig på instagram och Facebook vet ju att jag har sprungit mer under veckan). Vi tajmar hemresan perfekt om man ska gå efter vädret: idag är det molnigt efter en vecka med en väldigt stor och väldigt varm sol. Enligt spanjorerna blåser en polarvind idag. Alltså... Allt är relativt! Löprundan gav mig inte bara en skön fysisk känsla, inte heller bara den där lyckokänslan som kommer när måbrahormonerna drar igång i kroppen idag betydde löprundan mer än så. Jag är orolig över att flyga hem mitt i all terror, men brudparet som fotograferades på stranden vid Medelhavet fick mig att ännu en sån härlig känsla av... Just det: tacksamhet! Tacksamhet över att kärleken fortsätter att sprudla i världen och skiter i terrorister.

Kärlek äger fett! Därför är jag tacksam över att jag ska flyga hem till min familj idag. Och mina vänner. Tacksam över att jag längtar hem och har någon och något att längta hem till.

Jag är tacksam över veckan i Spanien och kursen "Kroppen knoppen pengarna" som vi har skapat och som visar så tydligt på samband mellan de tre komponenterna och att inget på något vis behöver förta det andra.  

Tacksamhet är en viktig del i det vi kallar lycka, lycka är en viktig del i det vi kallar hälsa och hälsa är en viktig del i det vi kalla livet. Så att eeeee... Hälsa mera™! Och var tacksam för det:-)

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.