Tankar dagen efter en bokrelease ...

glad fri stark, bok om hälsa, hälsa, Malin Lundskog, bokrelease, författare

Inlägget innehåller sponsrad länk till Bokus  där du hittar min nya bok GLAD FRi STARK

Vilken härlig bokrelease!
Wow! Vilka dag jag hade igår. Jag skrev ju att jag var tacksam redan innan min bokrelease. Det är ingenting mot vad jag är efter densamma! Oj, oj, oj. Det kändes som att alla var där även om alla självklart inte var där. Men de allra flesta av de allra viktigaste var där och det är jag tacksam över.

vänner, författare, Malin Lundskog, bokrelease, Glad fri stark
Och en av mina allra bästa vänner. Tacksamhet är bara förnamnet ...
författare, Malin Lundskog, bokrelease, Glad fri stark
En författare. Och en till! Britta Sjöström, som bland annat har skrivit boken Hjärnan bakom allt (inspirationskälla till min bok) kom och hälsade på!
bokrelease, Malin Lundskog, Glad Fri Stark, författare
Egentligen borde väl jag ge bort blommor? Som tack för att alla kom ...

Tänk ändå!
Tänk ändå, vad många fina människor jag har omkring mig. Tränar på att säga det till dem (mer om det i gårdagens blogginlägg), men de som inte har tränat på att ta emot tacksamhet kan nog tycka att det är jobbigt ibland. Ber om ursäkt för det ... Men det är sådant jag tänker på idag, dagen efter min bokrelease. Hoppas att de fattar hur glad jag är över dem. Och över att de kom och firade med mig. I övrigt är jag väldigt trött, hur man nu kan bli det av ett tvåtimmars-event? Okej, det blev kanske lite mer firande efter det ... 

Hur som helst: jag hade en fenomenal bokrelease på Skönhetsfabriken - bara den miljön gav bokläppet en extra krydda. Kan varmt rekommendera dig som finns i Göteborgskrokarna att ta dig dit för träning, behandling, klippning, relax.
 

bokrelease, skönhetsfabriken, glad fri stark, Malin Lundskog
En överlycklig författare (det är ju jag det ...) och Amanda Elmander på Skönhetsfabriken

Jag har tränat in en rätt schysst signatur efter två timmars signerande (det är sant!), så vill du ha ett signerat ex kontaktar du mig på heja@halsamera.se. Ska du ändå köpa andra böcker kan du ju passa på att köpa min orange bok GLAD FRi STARK på Bokus där den släpps imorgon (måndag 4/12)
 

författare, Malin Lundskog, Glad fri stark, bokrelease, boksignering
Tränar på snygg signatur - på högen med förköpta böcker

PS. Det var så kul med boksläpp att jag vill göra om det! Kommer du? 

PPS. Hoppas inte att du som vet att du blev fotad inte hamnade här, sparar några godbitar ...

PPPS. Vill du hänga med på alla uppdateringar här på bloggen? Följ mig på Bloglovin´

Ses snart!
HEJA HEJA DIG sålänge


//Malin

Comments

Permalink

Åh så härligt med en lyckad release. Jag hade ju verkligen tänkt komma men det krockade med ett adventsmys hos en god vän. Det är så det är. Jag önskar en bok nästa gång vi ses :D

Klart att det hade varit ÄNNU roligare om du var med, men en kan ju inte vara överallt. Mysig prio! Och din önkan går snart i uppfyllelse ;-) 

 

//M

Permalink

Vilket glad blogginlägg med härliga positiva bilder. Grattis till din nya bok. Ska skriva en bok nästa år om PTSD och ser framemot min bokrelease.

In reply to by Jeanette

Permalink

till kommande bok! När ska du ha lika kul som jag hade i lördags och slippa din?

HEJA HEJA
//Malin

TACK! och för Britta också. Har bara träffat henne irl (vi är båda ledamöter i Fåröakademien och sitter tillsammans och skriver mellan varven. Ska lyssna!

 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.