Tips för fina fötter till löparspår och trettondagsbaler

mjuka fötter, löparfötter, Malin Lundskog, Hälsa mera

inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kronans Apotek 
OBS! 10% rabatt till och med nyårsafton 2017! Ange KronanStart10 (gäller på ordinarie priser på kronansapotek.se. Gäller ej receptbelagda eller receptfria läkemedel. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller nedsatta priser på produkter i webbutiken dvs webbpriser)

Juldagsmorgonen har glimmat och den friska, syrerika göteborgsluften har fyllt mina lungor och rensat mina tankar. Nu är det fötter i högläge, blogg och en god bok som gäller för mig. Lyxigt värre alltså! Och ännu lyxigare är att fötterna jag slänger upp på sofflocket är mjuka som barnrumpor. Mina löparfötter har mått galet gott av att jag fick för mig att testa Mjuka fötter från CCS som jag hittade på Kronans Apotek. Och då är jag ändå ganska redig när det kommer till att fila, smörja in och ta hand om mina fötter ... 

mjuka fötter, Malin Lundskog, Hälsa mera

Så här funkar Mjuka fötter
Det är två engångsstrumpor i plast som du har på dig i ungefär en och en halv timme och sedan är det ...klart! En peelande behandling utan att du peelar ungefär. Supersmart! Du kan traska runt med strumporna på under de 90 minuterna, det följer med en förslutare som gör att de sitter kvar på fötterna. 

Okej, du får inte mjuka fötter direkt efter 90 minuter. Men du behöver inte göra något mer än så. Efter några dagar (3-4) börjar gammal hård hud att flaga av och sedan fortsätter det att flaga en period, som för mig höll på i ungefär fem dagar. Nu snackar vi flaga! I instruktionen står det att de rekommenderar att man har strumpor på sg även på natten, men jag blir så himla varm om fötterna när jag sover så jag struntade i det. Funkade fint! Min man har inte heller protesterat och nu är lakanen bytta och allt frid och fröjd. 

Extra effekt för löparfötter?
Jag vet att vi är många löpare som klagar på våra tånaglar (vi som har några kvar alltså, de som inte har det klagar över det ...). Jag tycker själv att jag har fula tånaglar och målar de därför nästan alltid. För att göra den här behandlingen med Mjuka fötter ska du ta av nagellacket. Jag är glad att jag följde det rådet, fast jag hade tänkt att skippa det (vilken skillnad kan det göra liksom?). Även naglarna blev peelade!  

Passa på
Fixar du det här nu är du fin om fötterna lagom till trettondagsbalen. Nu ska jag inte på någon sådan bal, men jag njuter av mina fötter. Både här på sofflocket och i löparskorna. Hade förmodligen trivts i dansskor också! Hett tips är att passa på nu när du får 10% rabatt med koden KronanStart10 Du hittar direkt in till produkten här: Mjuka fötter 
mjuka fötter, Malin Lundskog, Hälsa mera

God fortsättning på julen,
oavsett om du lägger dina fötter i högläge, snör in dem i löparskor eller dansar runt på dem. 

Ses snart igen,

heja heja dig så länge!
//Malin

PS. Du vet väl att du kan få mina blogguppdateringar som ett brev på mailen genom att följa mig på Bloglovin´

 

 

Comments

Permalink

De där plaststrumporna har jag inte provat men det låter ganska smart. Brukade gå var 3e vecka på fotbehandling och pedikyr i Rio där det är mycket billigare, nu blir det att sköta detta själv. Mitt tips är annars alltid kokosolja, världens bästa produkt till allt från torra fötter till goda kakor.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.