Tjäna på att hälsa på jobbet!

Frågar du mig tycker jag att arbetsgivare gör det alldeles för lätt för sig när de ger sina anställda ett friskvårdsbidrag och att det sedan är upp till den anställde att hitta på något bra med pengen, med hänvisning till att det handlar om vuxna människor som får ta sitt eget ansvar. På det viset blir friskvårdsbidraget ett sätt att frälsa de redan frälsta som tacksamt tar emot och fortsätter på sitt spår med sin träning, sin massage eller vad det nu kan vara. Och arbetsgvaren kan luta sig tillbaka och checka av punkten "personalhälsa" på sin attgöra-lista.

Fram för hälsosatningar, där alla inte alls bör göra samma saker men där man på ett eller annat sätt har någon form av obligatorisk friskvård. För någon kanske det innebär ändrad kosthållning, för någon annan kan det vara att ta en kort promenad på lunchen, men: ALLA SKA MED! Sköter vi vår hälsa orkar vi jobba mer. Producera mer. Vara glada mer. Vara effektiva och dessutom sova gott om natten. För att åstadkomma det är vi tillbaka på ruta ett igen: ta reda på vad du/dina medarbetare behöver, vilken nivå är de på och vilken insats skulle ge störst effekt, både för individen och för företaget.

Vet ni var ni står är det ju inte så svårt att ta första steget. Jag har spring i benen och hänger gärna med:-)

Vet ni inte var ni står är första steget att ta reda på det. Jag har ett hälsohjul™ som hjälper er att ta reda på det och kommer gärna och kör en hjulande workshop för att hjälpa er vidare!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.