Tjejgänget 2.0 - en helt ny typ av gemenskap

tjejgänget 2.0, webbkurs, hälsa, Malin Lundskog, goda vanor

Tjejgänget 2.0 - en helt ny typ av gemenskap

Tjejgänget 2.0 är ett hälsosamt självutvecklingshäng för oss som är redo för en långsiktig investering i oss själva. 

Efter att ha fått frågan från olika håll öppnar jag äntligen upp för en gemenskap med föreläsningar, samtal och energi som får dig att lyfta, med fokus på dig själv (visst är det dags?!) och din situation. Med träningsplanering för dig som är mogen, men inte övermogen. Med inspiration till hur du hittar glädjen, friheten och styrkan i livet.

I det här gänget får du inspiration, stöttning och struktur på hur du får till de goda vanorna fast du har mycket på jobbet. Och hemma. Fast du är i det där du inte trodde var sant när du hörde det första gången: små barn, små bekymmer, stora barn ... stora bekymmer! Eller mitt i förälskelsen i ett nytt barnbarn. Eller tveksamheten i att byta jobb fast du har fyllt 45? Eller som kanske står för stadigt på jorden i din erfarenhet och har glömt hur det är att känna dig fri?

Jag vill ju bara må bra - är det för mycket begärt?!

Nej, det är klart att du ska må bra! Och orka göra det du vill. Komma på vad det är du vill. Upptäcka vad det är som hindrar dig att må som du vill.

Känner du dig frustrerad över att du inte lever livet medan det pågår, inte får till träningen, inte har någon att prata med på riktigt och över att du har ursäkter för att slippa ta tag i dig själv och ditt liv? Då är tjejgänget 2.0 något för dig. Som ett gammalt hederligt tjejgäng, fast utan ett uns skitsnack och med ett högt syfte: dig och ditt välmående!

Det här får du av tjejgänget 2.0 

  • 6 månaders medlemsskap
  • föreläsningar om aktuella ämnen som till exempel mentalt välbefinnande, träningsupplägg, motivation, kost, stress, klimakteriet, personlig utveckling, hemmaträning, rörlighet, glädje
  • gästföreläsningar
  • strukturerade 60-90 minuter långa möten online varannan vecka
  • sluten facebookgrupp för tjejsnack i 2.0-anda
  • boken GLAD FRi STARK.
  • sekretess - det som händer i tjejgänget 2.0 stannar i tjejgänget 2.0

Det här är gemenskapen för dig som vill lyckas skaffa dig goda vanor, som vill ha stöttning och förebilder, som vill utmana och utmanas! Och som är redo att faktiskt njuta av livet, familj, vänner, träning och god sömn. Vi hjälper varandra att både lyckas missa och att fira framgångar. Det du! Här hittar du mer: Tjejgänget 2.0 - kurssida

Först till kvarn ...

Gemenskapen är stor i sin litenhet, jag släpper in max 12 deltagare! Ansökan för att komma med har öppnat, du mailar malin.l@halsamera.se och anger tjejgänget 2.0 i meddelande-raden så återkommer jag till dig! Gruppen fylls på vartefter ansökningarna kommer in. Tillsammans kommer vi att stötta varandra i motgång och fira med varandra i medgång. Vi kommer att inspirera och inspireras, motivera och motiveras. Några av mina bästa vänner har jag faktiskt träffat i den här typen av sammanhang online. Tänk om du också gör det? Tänk om det är något som verkligen är grejen för dig och dina hälsosamma vanor? 

Ny grupp startar 25 september kl 18.30
Bonustillfälle för dig som redan är anmäld: 24/8 och 11/9! 

Jag berättar gärna mer - kontakta mig på mail: malin.l@halsamera.se för ansökan och/eller bokning av samtal. 

OBS! Priset just nu ... Och möjligheten att ge bort en plats! Läs mer här: Tjejgänget 2.0

boken som ingår. 
tjejgänget 2.0, Glad fri stark, Malin Lundskog, författare

Vill du veta mer? Hör av dig!

malin.l@halsamera.se eller 0707545624

HEJA DIG!
//Malin

Comments

Permalink

vad spännande! Ingick mastermind i ledarskapskurserna? 

Stort tack för delning!

//Malin

Permalink

Det är bra att det finns olika typer av sammanhang där en kan finna det stöd och utveckling en söker. Just nu är jag inte alls intresserad av det, blir ju lite svårt när en är ute och upplever världen i en husbil.

Permalink

Rolig idé! Gillar att man blandar tjejsnack med hälsa. Så otroligt viktigt med att se över sin hälsa och göra det man kan och orkar/hinner för att må bättre. Minsta lilla kan hjälpa mycket i längden.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

En hel bok fullknôkad med löparglädje. Köp boken!

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ... 

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok!

En bok som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. Köp boken!