Transport med hälsa!

Hälsa mera

Jag har inte pratat så högt om det i veckan utan fortsätter att cykla i det tysta i min cykelochmiljöutmaning. Det går bra! Även om det inte alltid är lika roligt..
Precis som med allt annat, så blir det lättare och lättare ju mer jag cyklar, det blir mer och mer självklart att hoppa upp på cykeln istället för att välja bussen eller bilen. Och vädret är oftast värre från insidan! 

Det som fick mig att börja min egen utmaning (har inte stött på nån som vill/vågar hänga på) är ju mitt testande av Ojidrinks, tackar verkligen för det. De är toppen att ha med sig på färden i cykelsadeln. Snabbt, lätt och tar ingen plats. Och gott! Den ena godare än den andra till och med. Det är nog inte bara jag som gillar blåbär mest, för den fattades i kylen på da Matteo när jag i ösregnet cyklade dit häromdagen.

 Blåbär/äpple bäst såhär långt, i alla fall när det gäller smaken. Banan/mango smakar som barnmatsmangopuré ungefär. Hur jag nu kommer ihåg den smaken, mina söner är tonåringar nu... När det gäller effekten? Undrar om jag känner någon skillnad? Jag får energi i alla fall. Av dem båda!

Jag har transportcyklat 122 km på mindre än 2 veckor. Bestämde mig för att varje km är värd 5:- till mitt löparskokonto. Ja, du fattar ju... Välkommen att cykla med mig - för din hälsas och miljöns skull!

Malin L

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.