Tummen upp för winterworkation!

tummen upp, hållbar hälsa, Malin Lundskog, Hälsa mera

Tummen upp!

Tummen upp - en gest som betyder massor. Jag gör ofta tummen upp utan att tänka på det, men har fått höra från dem jag gör det till att de gillar det. Det gillar jag! Tummen upp är en peppande, positiv och boostande gest. Idag gör jag den för Influencers of Sweden som fixar finfin winterworkation. Och till mig som åker med. Aja, det finns massa annat att göra tummen upp för, men en sak i taget!  

Idag drar jag till Åre för jobb. Och semester ;-9 Tänker lära mig oändligt mycket av alla duktiga affärskvinnor och -män,  bloggare, instagrammare, skribenter, youtubers, fotografer och alla yrken en influencer kan ha. Det är en av de fina grejerna med att vara influencer - du kan jobba med så mycket! Med så mycket passion.

Kan mycket väl vara så att passionen för det vi gör är det som för oss samman. Som gör att vi vill vara medlemmar i organisationen Influencers of Sweden som jobbar för att ett hyfsat nytt yrke ska skötas på ett rättvist och utvecklande sätt för alla inblandade parter. Tummen upp för passion också, när jag ändå håller på. 

Passionen för mitt jobb

Och vet du, jag driver Hälsa mera med stor passion. Jag brinner för att både mina kunder ska hitta sitt eget sätt att leva hållbart. Hälsosamt. Glatt, fritt och starkt. Gör tummen upp för det också idag: att jag brinner för att sprida och inspirera till hållbar hälsa. Klart att det är värt att visa rätt finger för  ... Så jag gör det. Medvetet idag. 

Dagens strike a pose: tummen upp! Och jag hade visst svårt att hålla mig till en sak i taget ... Gör gesten för winter workation, jobba med passion, mig själv. Och dig såklart. Vad tycker du - är tummen upp en gest värd att ägna ett blogginlägg åt? 

Ses snart!

Tummen upp för det (också)

//Malin

Comments

In reply to by Tess Mabon

Permalink

He he - tack för fräknekommentaren. Som pricken över i:et ;-) 

 

Lovar både njut o kunskap!

//Malin

Permalink

Tummen upp är så självklart! Alla fattar, även om man kanske är barn och inte har sett gesten förut. Jag gör också den jätteofta!

In reply to by Löpar-Åsa

Permalink

även ett litet barn fattar. Grymt ju!

//Malin

 

(ser fram emot när vi ses irl o tummar uppar ;-) 

Permalink

Det var så kul att ses och på de korta stunderna vi hann prata kände jag att jag vill prata mer med dig. Jag får stalka tillbaks nu va? ;)

Det där med att samlas med andra som drivs av liknande passion - det är så häftigt. Jag får alltid en så enorm kraft och energi av det!

Permalink

Tusen tack för fantastiska dagar, Malin! Jag hade en helt underbar resa, och det var mycket tack vare dig! Nästa resa får vi se till att ta bilder på oss tillsammans! Hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi hinner ses igen :D Trevlig helg! <3

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.