Världspremiär för vår e-kurs i hälsa!

Hälsa mera

Hälsa mera™ - kickstarta ditt hälsosammare jag är namnet på vår e-kurs som lanseras i morgon. Alla förtjänar hälsa och vår kurs ger dig en skjuts rätt in i en hälsosammare framtid!

Under kursens gång ger vi dig verktyg att lyckas skapa ett hälsosamt liv att njuta av. Detta är en kurs för dig som vill må ditt bästa, ha kraft och energi för det du vill göra, för dig som vet eller vill ta reda på vart du vill, som vill njuta av ett hälsosamt liv, ha en kropp som funkar som den ska och en kropp som är tillfreds med allt den kan och vill. 

Kursen ger dig en stabilitet och en säkerhet i att du gör de val som är bäst för dig och att hälsa är en helhet, inte en quickfix eller ett tvång. Vårt mål är att du efter kursen väljer hälsa helt naturligt och integrerar de hälsosamma valen i resten av livet. 

Du läser mer om kursen och anmäler dig här: Hälsa mera™ - kickstarta ditt hälsosammare jag

Välkommen! Och självklart: Lycka till!

Malin och Malin

Kursen lanseras i samarbete med Meditationsguiden, ett samarbete vi är stolta över! Innehållet är Hälsa meras, de tekniska lösningarna är Meditationsguidens.

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.