Vardagsbus!

Hälsa mera

Vår matlagningsinspiratör Camilla Rova kanske ni känner igen från tv? Det är kul att springa på Camilla, för hon känns så hälsosamt sprudlande - men samtidigt helt vanlig. Mamma. Kvinna i karriären. Stressad ibland. Glad för det mesta. Jag surfade in på hennes blogg alldeles nyligen och hon hade skrivit om vardagsbus...
"Vardagsbus är de där spontana infallen av barnslighet som får folk att snegla snett och sedan le omedvetet. Vardagsbus är plirigt glittriga ögon som får barnen att kikna innan nått ens hänt. Vardagsbus är att kunna släppa allt för en stund för att slänga sig runt halsen på sin käresta.
Vardagsbus är gå på bio mitt i veckan, ta ett nakenbad, dricka ett glas bubbel till lunch, ringa upp en gammal vän från förr och bara säga ”Hej, vad gör du nu för tiden?” Vardagsbus kan vara att slänga sig i en snödriva och göra en snöängel, strunta i disken med gott samvete eller göra ett fnissigt hemmaspa med en vän eller dottern:)"

Åååå... vad jag gillar vardagsbus Camilla. Härligt att du delar med dig. Och tack för att du är en inspiratör hos oss på Hälsobokarna.

Camilla kan du boka in för spännande hälsouppdrag via Hälsobokarna, oftast med kosten som en central del. Nyfiken? Tveka inte... vi berättar gärna mer!

Psst. Det fina fotot på Camilla har Susanne Baldefors tagit!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.