Varma relationer och kalla bad - värt att fira!

motion, träning, löparglädje, fira, goda vanor, Malin Lundskog, Hälsa mera

Livet ändå - det vill jag fira!

Livet ändå. Värt att fira! Ännu viktigare att fira det som är bra när en hel del är skit för att fokusera på det en vill ska växa. Livet är en bergochdalbana med massa störtsköna backar och härligt flow. Gott kill i magen och utmaningar på lagom nivå. Men också de läskiga backarna både uppför och nedför.

Den här veckan firar jag:

  • värsta goa lunchen med mina fina föräldrar idag. Alltså, en typisk grej jag vill göra oftare och som jag ju själv säger till er blogg- och bokläsare att göra oftare: umgås! Särskilt med dem du tycker om. Som jag tycker om min mamma och pappa. Så värt att fira! Så värda att fira! (läs mer om boken GLAD FRi STARK här, där umgås finns med som en framgångsformel)

umgås, fira, Hälsa mera, Malin Lundskog

  • att en ny tjänst håller på att växa fram med en samarbetspartner jag är en tidigare elev till. Känns stort! Utvecklande! Utmanande! Och väldigt värt att fira.

 

  • att jag har vanan inne av att röra på kroppen. Hade jag inte tränat på att göra motion/träning till en vana hade jag inte rört mig mycket en vecka som denna, med väldigt mycket jobb. Så värt att fira!

 

 

  • att katten Nathan kom springande som en annan hund och ville hänga med mig in, när jag kom hem från löprundan i morse. Hur mysigt?! Firade med kel ...

katt, fira, umgås, Hälsa mera, Malin Lundskog

Hälsosamt med tacksamhet

Visst är det härligt att ha massa härligheter att fokusera på när uppförsbackarna blir jättejobbiga och det mesta går emot en. Fira det som är bra! Vara tacksam över det fina! Det är hälsosamt som sjutton att uppmärksamma det positiva och vara tacksam över det. Nej, jag tycker inte heller att vi ska låtsas som ingenting när jobbiga saker händer, men vi har mycket lättare att ta oss igenom det utan att fastna om vi har vett att se det goa vi har i livet. 

Bara genom att skriva det här har jag svårt att förstå hur jag kunde vara så irriterad över att datorn och kameran inte vill synka, så att jag inte fick iväg mitt nyhetsbrev som planerat. Eller känslan av frustration när varken Nikon eller Apple, efter ungefär tre timmars samtal sammanlagt, inte kunde hjälpa mig hur mycket de än ville. Eller min besvikelse över att någon som lovade att höra av sig under dagen inte gjorde det. Herrenaddå - vad är det värsta som kan hända liksom? Nyhetsbrevet kommer, men in nästa vecka. En kamera och en dator ... måste ju gå att fixa. De timmarna i det stora hela? Äh! Och de som inte hörde av sig? Har säkert bra ursäkter för det. Släpper det. Firar! Är tacksam. Så oändligt mycket skönare och imorgon är en helt annan dag. Med ben fyllda av spring och gofika. Bland annat ...

Vad vill du fira den här veckan? Gör du det?
Här blogginlägg om vikten av att fira

Ses snart igen!

HEJA DIG!
//Malin

ps. du vet väl att du kan följa bloggen på Bloglovin´?

Comments

Permalink

Jag känner ofta tacksamhet och denna vecka har det hänt mycket. Som att jag fakturerat 50k, som att jag skrivit kontrakt för mina onlinekurser med ett mediehus, som att jag nu packar för att åka till Indien i fem veckor på måndag, som för at jag älskar och är älskad, som att jag verkligen lever livet NU.

så många härliga grejer. Och att älska och vara älskad är verkligen något att vara tacksam över. klokt att vara det :-) 

 

Ha så härligt i Indien!

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.