Veckans tips på rolig löpning!

springa tillsammans, Malin Lundskog, löpcoach, lonesomerunners, Hälsa mera

Tips: spring tillsammans när motivationen tryter

Att springa tillsammans kan vara det som får dig över tröskeln när löparmotivationen tryter. Jag springer ofta och gärna ensam, låter knoppen vila när kroppen jobbar liksom. Hur skönt som helst! Men ändå: tillsammans är bra! Särskilt dagar när en egentligen inte orkar eller vill, men vet att det är skönt efteråt. Skaffa dig en löparkompis. Eller flera! Häng med här ska du se:

Jag är med i det som kan vara världens största löparklubb, Lonesomerunners och vi springer ju, som du hör på namnet, oftast ensamma. Men ibland tillsammans-springer vi och det är alldeles ... Alldeles underbart!

Så här hade vi det när 22 ensam-löpare sprang tillsammans. Inte ens jag hade gett mig ut 17-18 km i snålblåst och minusgrader idag. Inte ens! Tillsammans är rolig löpning helt enkelt och blir mitt bästa löpartips för rolig löpning just nu. Inte bara när motivationen tryter ...

lonesomerunners, Hälsa mera, utonjut, löparglädje, Malin Lundskog
De flesta fryser medan Torbjörn med trygg hand pekar och visar vart vi ska. Skönt med någon som har koll, till skillnad mot mig som kan springa vilse i min egen trädgård ...
kor, utonjut, löprunda, springa tillsammans, Lonesomerunners, välen
Vi mötte inte många människor ...
löparglädje, springa tillsammans, utonjut, Göteborg
Ett tempo som alla hängde med i, med exakt noll hets och mängder med gôtt snack
badplats göteborg, löparglädje, lonesomerunners, Malin Lundskog
Säg det inte till någon, men vi plankade in! Fast vi badade inte, inte ens jag ...
hoppa, löparglädje, springa tillsammans, Hälsa mera Malin Lundskog
Det där med att få alla att hoppa samtidigt ... Foto: Torbjörn Kjörk
afterrun, fika, lonesome runners, Malin Lundskog, Hälsa mera,
Slutet gott! (En bråkdel av all fika som fanns och väntade i målfållan). Foto: Torbjörn Kjörk

Vill du springa tillsammans?

Om du vill springa tillsammans, men inte har någon att springa med: lägg upp ett facebook-event. Det var så den här ihopsamlingen av människor som kutade runt på Näset, i Askim, runt Välen, kring Åkered gick till. Så värt! Så kul! Så härligt och som vanligt när det gäller utonjut och löpning: jag ångrade mig inte en enda sekund av vägen. Glädje är en av mina starkaste drivkrafter, på både gott och ont. Den här glädjen gjorde bara gott. Så gott!

Jag älskar när jag gör precis som jag vill

Och i år vill jag vara utomhus mer, picknicka, bada, springa, vara, umgås, njuta, skida, läsa, hänga, promenera. Det har börjat bra! Idag blev det både spring, umgänge, picknick, promenad, njut och häng och tidigare i veckan var jag ju i Åre på winterworkation med Influencers of Sweden (mer om det här: Du ångrar bara det du inte gör och här: mindset och bättre självkänsla)

Har du rört på dig idag? Ensam? Tillsammans? Inne? Ute? Dela gärna!

Mer tips på löpning kommer, det vet du! Mer pepp och mental träning också, precis som vanligt!

Kom ihåg att du kan följa bloggen på Bloglovin´ - så att du inte missar nåt kul.

Ses snart,
tills dess:

HEJA HEJA DIG!
//Malin

Kom på en grej till: vill du springa tillsammans med mig? Häng med till Vrångö i mars. DET blir kul! Mer om det här: Löparglädje på Vrångö

Comments

Permalink

Wow vilken härlig grej..! Nu är ju inte jag en löpare men det känns ju som att det måste vara super bra att springa i grupp ibland, och i de där miljöerna blir en ju nästan lite sugen på att ge sig ut ;)

...inte löpare? Är inte alla det ... Skoja bara :-) Men är du sugen så ut o njut - vem vet: du kanske springer några steg och blir en löpare?!

 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.