Vila - också en vinnande pose!

vila, återhämtning, strike a pose, hållbar hälsa, Malin Lundskog, Hälsa mera

Vila skapar vinnare

Söndagbloggen om vinnande poser är tillbaka på banan. Har vilat mig i form för att skriva bara ... För idag skriver jag om hur vinnande en viloposition är. Vilar du inte blir du aldrig gladare, friare, starkare, snabbare, bättre, mer uthållig eller vad du nu vill vara. Vila är en förutsättning för att alla dina ansträngningar ska ge resultat.

Jag slår ett slag för den där plattfallpårygg-vilopositionen. Ja, du ser ju på bilden ... Med djupa andetag som fyller magen när du andas in och som tömmer både mage och lungor på luft när du andas ut. Där fötterna vinklas utåt för att höft- och knäleder är helt avslappnade. Där handflatan ligger halvt om halvt uppvänd mot taket (eller himlen om du är utomhus) och fingrarna i en avslappnad halvnöjd position. Där nacken slappnar av och du varken har veck bak i nacken eller dubbelhaka. Den positionen bygger jag upp mig med en stund idag. Efter OS i soffan, promenad i driljoner nyanser av grått längs havet, inför padelträningen i eftermiddag. 

Strike a pose - inta ryggläge!

Ses imorgon igen, då handlar det om mental träning och att gilla läget - kan vara värt att vila upp sig inför?

Tills dess: HEJA HEJA DIG!
//Malin

 

PS. Du VET väl att du kan följa bloggen på Bloglovin´ - för att få alla uppdateringar?

Comments

Permalink

Visst gör det! perfekt avstressarpose :-) 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.