Vitlöksexpress

Hälsa mera

Är detta något som alla vet utom jag? Det tror jag nästan, för det är ju ingen rocket science precis... men varför, varför, varför har ingen berättat det för mig i så fall?

Jag kan dra mig för att ha lök och vitlök i maten bara för att jag inte diggar att skala dom. Och nu så fick jag, via Linda Jonssons härliga blogg, veta att man inte ens behöver skala vitlöken innan man slänger den i pressen. Pressa som den är, och skalet ligger kvar inne i pressen och allt det göttiga som du vill åt pressas ut, precis som vanligt. Så express-bra... utan kladd och enkelt så det förslår. Så, om det är någon mer i detta avlånga land som nu inte visste detta - så var jag bara tvungen att dela med mig (eller annars bjuder jag på att jag var sist ut).

/Malin O pressar mera, vill jag lova!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.