Webbkurser - självstudier

Hälsa mera bjuder på hälsokurser för ledare, inspiratörer, hungriga och gravida... Du kör dem i din egen takt, när du vill, var du vill. Hur smart som helst - precis som du! 

Hälsa på webben - här hittar du följande kurser: 

Den hälsosamma ledaren -  Att leda hälsosamt är framtiden! Det här är kursen för dig som vill öka företagets lönsamhet med den starkaste resursen du har: din personal. Deras och din hälsa ger er försprång till framgång – ökad hälsa = ökad effektivitet, produktivitet och motivation.

Det hälsosamma företaget - Spara pengar genom att satsa på hälsa. Friska medarbetare med hälsosamma ledare gör ett hälsosamt företag. Ett företag som har en tydlig hälsostrategi är lönsamt, effektivt och produktivt. Kursen ger en tydlig arbetsmodell att utgå ifrån när ni vill hitta bästa laguppställningen, utse rätt lagledare och blåsa igång den lönsamma hälsomatchen där alla i laget, oavsett utgångsläge, siktar mot samma mål.

Hälsosamt medarbetarsamtal - Kursen riktar sig till dig som är ledare och vill lyfta in hälsan som en naturlig del av dina medarbetarsamtal. Något alla borde göra!

Hälsoinpiratör -  Att leda hälsosamt är framtiden och även chefer är människor, kanske till och med större sådana när de tar hjälp? Kursen riktar sig till dig som har fått äran och utmaningen att inspirera dina kollegor till bättre hälsa och till att göra hälsan till en naturlig del av ert arbetsliv.

Chefen som stresshanterare - Som chef kan du påverka mycket och det här är kursen för dig leder andra och vill göra ditt bästa för att dina medarbetare ska kunna göra sitt bästa genom att stressa upp när det behövs och stressa ner när det behövs.

Konditionsträning som stresshantering - Det här är kursen för dig som vet att du behöver återhämta dig mellan varven. Och vem behöver inte det? Det här är alltså en kurs för alla och kanske framför allt för dig som tycker att du inte har tid att träna, men gärna vill.

Running for Change - Det här är kursen för dig som vill komma igång med löpning på ett hälsosamt sätt och samtidigt hjälpa andra. Behöver du mål som motiverar dig vidare när det är tungt? Vill du veta mer om löpteknik? Har du behov av ett träningsupplägg för din kommande 5- eller 10-km:s-utmaning? Då är det här kursen för dig!

Mersmak för livet - Detta är kursen för dig som vill må bättre, få mer gjort och få ett skönare roligare liv. För dig som vill ha inspiration och enkla förklaringar om sambanden mellan kost, träning, återhämtning – hur det påverkar din personlighet och bidrar till effektivitet och glädje, och ger dig mer tid.

Eat clean under graviditeten - Kursen för dig som är gravid och, precis som de allra flesta andra gravida, har mängder med frågor och funderingar kring kost och hälsa. Vad ska man äta? Vad bör man undvika? Hur påverkas kroppen och barnet av kosten?

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.