Yeay för alla framsteg!

Hälsa mera

Om man är en sån som jag, som hela tiden vill vidare. Framåt. Uppåt... Är det inte så dumt att vända sig om ibland och se vad man faktiskt har åstadkommit. Dumt att missa att man har nått högst upp i en backe som för ett tag sedan kändes omöjlig att ta sig uppför till exempel.

Oavsett om det handlar om träning, jobb, relationer eller något av allt det där du vill åstadkomma i livet så: Säg YEAY! till alla dina framsteg, för de finns där även om det inte alltid känns så.

Jag kom att tänka på det häromdagen när jag var ute och sprang och helt plötsligt befann mig på toppen av en sån där riktig mördarbacke. En backe som jag, när jag började springa i terräng, verkligen hade det jobbigt med och fasade för. Och nu... jag var uppe! På toppen! Det bästa av allt var kanske inte att jag var uppe på toppen, det har jag varit förut, utan att jag uppmärksammade att jag var på toppen. Så att jag kunde sträcka armarna i luften och säga YEAY!

YEAY! ger mersmak


Visste du att ett Yeay! ger ett träningspass bättre effekt än om yeay:et uteblir? Ännu bättre om yeay:et kombineras med armarna upp i luften, som värsta segergesten. Visste du att varje gång du uppmärksammar och firar dina framgångar, triggar du dig själv att göra om det. Igen. Och igen. Och igen. Alla måbra-hormoner vi har i kroppen som kommer igång av att du berömmer dig själv eller bara ger dig själv en klapp på axeln betyder massor, hur fånigt du än tycker att det låter. Att ha mål och delmål är bra, att uppmärksamma att du når dem är ännu bättre. Kom ihåg att varje litet steg åt rätt håll räknas. Tar du ett snedsteg räknas det också, alltid lär du dig något?!

ill du veta mer


Vill du veta mer om målsättning och motivation? Kontakta mig för en workshop eller föreläsning - jag gillar verkligen att prata om det!

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.