YOLO

Hälsa mera

DU! du lever bara en gång och den gången e nu, o o oooh, finns bara en som vet hur du ska leva o de e du, o o oooh... (Kommer du ihåg Noice-låten?) Såvitt vi vet i alla fall lever vi bara en gång och i vår del av världen kan vi själva styra och ställa med våra liv (nästan?) som vi vill. Då är det himla bra att veta vad man vill, eller hur? 

Just nu vill jag cykla på Gotland! En typisk grej det är lätt att prata om och sen inte genomföra, för att... för att... tja, tiden går liksom. Det kommer annat emellan. Det rinner ut i sanden. Ja, du vet hur det kan vara va? Men; det måste inte vara så! Du kan ju bestämma dig för att genomföra det du vill och vill du tillräckligt mycket är chansen stor att du lyckas. Varför vänta? Du lever bara en gång.

Veckans ord finns inte med i SAOL (än) och kommer förmodligen inte heller att finnas med i skolans veckans ord (på ett tag). Veckans ord är ju faktiskt egentligen inget ord utan en förkortning. Men ändå. Veckans ord är ett grymt bra ord.

YOLO

Jag har packat de coolaste cykelväskorna (eller hur?) och hyrt den tantigaste oranga cykeln och får sällskap av två tokiga töser - vi drar till Gotland nu! Vi bara gör´t. Vi ska cykla långsamt (jo, det är faktiskt en utmaning!) vi ska doppa fötterna i sanden istället för att låta drömmarna rinna ut där och vi ska... bara vara. Tror jag. 

Vad drar du iväg på för efterlängtat äventyr? Hur hälsar du mera idag? You Only Live Once, du vet...

Malin L

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.