Föreläsningar

Här är de ämnen jag mer än gärna pratar om under 2018. Har du andra önskemål är jag bara ett samtal på 0707545624 eller ett mail till malin.l@halsamera.se bort. Ser fram emot att höra från dig!

Tips tips tips: boka ett träningspass i kombination med en föreläsning - en nymotionerad kropp ger bättre fokuserad och arbetsvillig knopp. 

Aktuella teman:

Malin Lundskog föreläsareGlad Fri Stark med the Magic Five/
Glad Fri Stark för laget och jaget

- föreläsning alt workshop där hälsan agerar hävstång.

Redan när du lämnar föreläsningen kommer dina axlar att ha sjunkit nedåt! Malins fem magiska steg är för dig som vet att hälsan är viktig för att skapa energi och orka göra allt du vill göra och som har dåligt samvete oavsett om du tänker på dig själv och tränar eller tänker på andra och hoppar över träningen (fast du vet att du borde...). Det handlar om att svettas och flåsa, att äta, vila, umgås och om att fira. 

Malin bjuder på enkla och konkreta tips som du kan börja använda dig av direkt, både hemma och på jobbet. Hon gör det med glimten i ögat, full av både expertens kunskap och livets erfarenhet. 

Även en perfekt workshop tillsammans med boken GLAD FRi STARK för grupper som tycker om eller behöver diskutera hälsa och vikten av att tycka om sig själv och våga se sina ursäkter i vitögat. 

Passar både för privatpersoner och företag (se de två olika rubrikerna) - hälsan har vi med oss (eller inte?) var vi än är...

 

Stressa, det är lugnt!

- Workshop/föreläsning om hur du lugnt kan stressa vidare

Jag bjuder alltid på mig själv under mina föreläsningar. Här lite extra? Möt tjejen som njöt av att inte behöva sova eller äta, som tyckte att göra ingenting var trams och som var duktig. Hela tiden. Överallt. Som inte fattade grejen förrän... det var för sent. Med mina erfarenheter och min kunskap, en skriven hälsobok senare och en stolthet över att fortfarande vara duktig bjuder jag på en inblick i vad stress är och hur det är möjligt att använda stressen på ett hälsosamt sätt. Jag ger dig verktygen att hantera stress med, oavsett om du behöver mer eller mindre av den. Förutom att prata om vad stress är och varför den finns berättar jag hur du och din omgivning har glädje av varandra när det är för mycket att göra. Eller för lite…

Utmärkt för grupper inom företag där stressen och dess negativa effekter är/kan bli påtaglig mellan varven.

Löpning som stresshantering

Malin Lundskog, löpning, stresshantering, föreläsning- Föreläsning om hur löpningen fungerar som världens bästa stresshanteringsmirakel!

Tack vare löpning blir du både pigg och lugn, glad och fokuserad och inte minst smart. Allt hänger på hur du tränar, när du tränar och kanske till och med på vem du tränar med. Kroppen och knoppen har en sanslös förmåga att samarbete. Låt dem göra det! Förutom min kunskap om stress bjuder jag på min egen erfarenhet från både unika Göteborgsvarv (jag lovar!), utmattningsdepression och hur löpningen är min klapp på axeln.

Perfekt som kick off inför till exempel en löparsatsning på företag för att motivera fler att hänga med eller få dem som är med att se ALLA fördelar med löpning. Funkar självklart för privatpersoner som letar andra motivationsfaktorer i löparspåren än tider och distanser.

Hjulande hälsa

Föreläsning/workshop som visar hur knäppt det är med friskvårdsbidrag.

Genom inspiration, aha-upplevelser och energi får du snurra igång ditt eget hälsohjul med kropp och knopp, kost, kraft, vila, lycka och sans obalans. Hälsa är ett verktyg för framgång! En föreläsning om hälsan som helhet och med exempel på hur du kan avgöra vad som är bäst för just dig. Och ditt företag.

Med hälsan som hävstång når ni framgång, ökar lönsamheten, skapar en effektivare organisation, med gladare, friskare och långsiktigt hållbara medarbetare. En skön själ, klipsk kropp, hjulande hjärna och glada ögon – det är hälsa det, en större framgångsfaktor för ditt företag än du nånsin kunnat tro. Genom att låta hälsan bli en naturlig del av arbetsdagen blir du och dina medarbetare mer effektiva, lönsamma, produktiva och motiverade. Det tjänar alla på, både jaget, laget och bolaget. 

Perfekt för grupper/avdelningar/företag som vill göra hälsan till en imagefråga och ser fördelarna med att individanpassa friskvårdssatsningar. Du som vill veta mer kan med fördel läsa Hälsan i fokus - för framgångsrika ledare

ps. går att boka som online-workshop, för er som är utspridda geografiskt. 

Nej, motivation räcker inte! 

- föreläsning som avslöjar varför motivation inte är tillräckligt och hur dina ursäkter lurar dig att undvika nya hälsosamma vanor.

Alla vet! Alla kan! Och ändå… Ta chansen att hitta ditt sätt att hälsa mera™, inte löpsedlarnas. Hitta ditt sätt att tagga till och verkligen ta det första, viktiga steget åt det håll som gör dig piggare, starkare, snabbare och mycket mer effektiv, både hemma och på jobbet. Sen nästa steg. Och nästa. Och… Den här föreläsningen inspirerar och ger dig verktyg till att inte bara hitta utan behålla lusten. Det jobbiga med den är att du tvingas att se vad som stoppar dig…

För grupper, inom företag och andra typer av organsiationer och föreningar. Funkar fint för privatpersoner.

Pris för föreläsning 15 000 - 25 000 kronor ex moms, beroende på omfång och upplägg. 

Avslutande tips för dig som bokar en föreläsning: Inspiration och motivation - bara tomt snack?