Träning

 

träna tillsammans

VILL DU SAMARBETA MED MIG NÄR DET GÄLLER TRÄNING?

Vad kul! Det finns många sätt att göra det på och allt beror på dina behov - vill ni träna tillsammans på jobbet eller vill du träna individuellt med personlig tränare?


Träning på jobbet? Med gänget? På konferensen? Konventet? Pausgympa?

(scrolla ner för individuell träning)

boka och/eller ställ frågor här: 0707545624 alt heja@halsamera.se

Hälsa mera tränar grupper på arbetsplatsen för att du och dina medarbetare ska bli långsiktigt hållbara. Fysisk träning tillsammans är så mycket mer än just bara den fysiska träningen. När kollegor tränar tillsammans händer det spännande saker, som att man lär känna sina kollegor på ett helt nytt sätt, som att arbetsglädjen ökar, som att energin blir högre och de glada skratten fler. Den fysiska effekten är självklart en jättebonus eftersom bland annat brist på kondition är en av de största orsakerna till ohälsa även bland de som arbetar stillasittande.

Företag idag lägger enorma resurser, både i form av tid och pengar, på ohälsa. De företag som satsar på hälsa blir mer effektiva, produktiva och lönsamma. Och lockar medarbetare som bryr sig - både om sig själva och om sina medmänniskor. Jag diskuterar gärna frågor som friskvårdsbidraget - det är kanske inte den bästa lösningen för dina medarbetare? Måste chefen föregå med gott exempel? Absolut, men chefen måste inte springa snabbast eller äta mest avokado för det...

Just nu löptränar jag en hel hög företag inför Göteborgsvarvet, några företag kommer jag till flera gånger/vecka och kör cirkelträning, core och pilates. Som personlig tränare på specialistnivå, löpcoach och instruktör inom många olika träningsformer med glädje och kvalitet i fokus och lång erfarenhet av instruerandet brukar jag kunna locka fram både träningsglädje och -vilja!

=>=>

=>hälsopepp

Personlig träning (online)

Sjävklart vill jag att du som individ ska hitta en bra balans i din träning och träna det du har glädje av. Ibland vill och behöver vi vara själva och i för det är min onlinetjänst perfekt. Tillsammans sätter vi träningsmål och lägger upp program för din träning - mitt fokus ligger på konditionsträning och funktionell styrka, för att det är vad jag tycker är roligast och också det jag upplever att mina kunder har mest glädje av i sina vardagsliv. 

Vi ses på skype, hörs på telefon och/eller via mail - allt utifrån vad vi kommer fram till att du behöver. Och vad du vill förstås!

(Just nu har jag t ett fåtal tillfällen för personlig träning irl för dig som finns i Göteborg)

boka och/eller ställ frågor här: 0707545624 alt heja@halsamera.se