Träning

 

träna tillsammans

VILL DU SAMARBETA MED MIG NÄR DET GÄLLER TRÄNING?

Vad kul! Det finns många sätt att göra det på och alla beror på dina behov:


Träning på jobbet? Med gänget? På konferensen? Konventet? Pausgympa?

boka och/eller ställ frågor här: 0707545624 alt heja@halsamera.se

Hälsa mera jobbar med hälsa på jobbet! För att du och dina medarbetare ska bli långsiktigt hållbara genom att hitta vägar att integrera hälsan i det alldeles vanliga arbetslivet har Hälsa mera tjänster inom allt som vi tycker är hälsa. Nästan i alla fall - det vi inte har själva har våra samarbetspartners. En sådan sak som fysisk träning till exempel - det är så mycket mer än just bara den fysiska träningen. När kollegor tränar tillsammans händer det spännande saker, som att man lär känna sina kollegor på ett helt nytt sätt, som att arbetsglädjen ökar, som att energin blir högre och de glada skratten fler. Den fysiska effekten är självklart en jättebonus eftersom brist på kondition är en av de största orsakerna till ohälsa även bland de som arbetar stillasittande. Företag idag lägger enorma resurser, både i form av tid och pengar, på ohälsa. De företag som satsar på hälsa blir mer effektiva, produktiva och lönsamma. Och lockar medarbetare som bryr sig - både om sig själva och om sina medmänniskor. Jag diskuterar gärna frågor som friskvårdsbidraget - det är kanske inte den bästa lösningen för dina medarbetare? Måste chefen föregå med gott exempel? (ja, viskar jag nu). Men chefen måste inte springa snabbast eller äta mest avokado för det...

Just nu löptränar jag en hel hög företag inför Göteborgsvarvet, några företag kommer jag till flera gånger/vecka och kör cirkelträning, core och pilates. För att jag ska hinna återhämta kroppen mellan varven jobbar jag tillsammans med flera andra duktiga instruktörer, vill boxas med dina kollegor? Dansa zumba? Köra yoga? De behoven tillgodoser vi också såklart!

=>=>

=>hälsopepp
HÄLSOPEPP!=>

Vägledande snack med mig, en tjänst som jag tydligen har haft i flera år, men inte vetat om... Tacksam för kunder som berättar va jag kan! Så kan det gå. Och nu går det till så här:

Du som vill göra något åt din hälsa på lång sikt och som har fattat att det är du som måste göra jobbet, men vill ha någon som sparkar dig i rumpan eller klappar dig på axeln - då finns jag där! 

Boka 30 alt 60 min för coachande hälsoprat där jag använder mig av mina erfarenheter och kunskaper som målbildstränare, coach, mental tränare, personlig tränare, hälsokreatör och alldeles vanligt unik människa med för mycket att göra, för lite tid och energi över... Jag finns här! 

boka och/eller ställ frågor här: 0707545624 alt heja@halsamera.se