Mina böcker

Glad Fri Stark

GLAD FRi STARK - en bok om hälsa och personlig utveckling för både soffpotatisar och prestationsprinsessor.

Det här är boken för dig som vill leva livet nu, skaffa dig goda vanor och lämna ditt dåliga samvete bakom dig. I boken redogör jag på ett lättsamt sätt för vad hälsa är och visar hur du med hjälp av The Magic Five (fem formler för hälsosam framgång) finner ett liv fyllt av glädje, frihet och styrka såväl fysiskt som mentalt.

Jag hoppas att jag ger dig mod att våga se dina självsabotörer i vitögat och förvandla dem till självhjälpare. Boken är som ett träningspass, innehållande både reflektion och aktion för att vara glad, fri och stark i livet som ditt livs största superhjälte: du! Smakprov på boken.

Pris: 135 kr + ev frakt 66 kr
 
 
över mållinjen, författare Malin LundskogÖVER MÅLLINJEN - 20 kvinnor berättar hur
Har du svårt att sätta mål? Ta dig fram till mållinjen? Över    den? Då är det här boken för dig!
 
Oavsett om det handlar om din hälsa, att skapa en ny karriär eller få ordning på ekonomin är det ju inte alltid att bara bestämma sig. Nästan aldrig faktiskt ...
 
I boken skriver jag om att våga tro på sina drömmar och drömma sanndrömmar (kan hända att jag nämner Bruce Springsteen ;-), du hittar kapitel om att skriva mentalt kontrakt med sig självoch att inte låta ett nej stoppa dig. Inte flera nej heller! Här hittar du tips om att våga misslyckas, göra fel, gå sönder. Och komma igen. Läs den! Inspireras! Och njut av vägen mot mål. 
 
Släpptes december 2018
 
Pris 180 kr + ev frakt 66 kr 
 
 
mer än bara ord, författare, Malin Lundskog MER ÄN BARA ORD - på tal om kommunikation
 Hur får du andra att förstå dig? Hur nyfiken är du på att förstå andra     människor? Förstå dig själv?

För dig som vill bli bättre på kommunikation har vi skapat denna bok som bland annat tar upp: Att snacka snällt med sig själv, Nonviolent Communication, sociolingvistik, kroppsspråk, i huvudet på en headhunter, att vara ny på jobbet, hur en flygledare tänker, att kommunicera i skrift, att kommunicera med tonårspojkar samt vad vi kan lära oss av naturen om kravlös kommunikation. Boken innehåller mer än 140 tips!
 
Släpptes september 2018
 
Pris 180 kr + ev frakt 66 kr 
 

Hälsan i fokus

Hälsan i fokus : för framgångsrika ledare är boken som varje framgångsrik ledare behöver läsa

I boken vänder vi ut och in på det populära friskvårdsbidraget (alltså: vet du vad ni tjänar på andra lösningar?) och levererar hälsosamma sanningar, mängder av tips och lär ledare att ha hälsan i fokus.Utan krångel! Här hittar du som ledare kunskap och inspiration till hur ni kan integrera hälsan till att bli en naturlig del av arbetslivet. Tillsammans ansvarar företag och individer för hälsan, men företagen får ta ansvar för den ohälsa som kostar enorma resurser i form av tid och pengar. Ett företag som satsar på hälsa blir mer effektivt och lönsamt, ett hälsosamt företag består av en hälsosam personal i hälsosam ledning.

Pris: 100 kr + ev frakt 66 kr  
 
 
 
 
 
 

Skapa ditt drömliv, hur självsabotörer blir självhjälpare

Skapa ditt drömliv - hur självsabotörer blir självhjälpare

I den här boken ser vi våra ursäkter i vitögat och låter dem inte hindra oss från att nå dit vi vill, oavsett vad i livet det handlar om. Här får du exempel på vanliga självsabotörer vi omger oss med och hur du enkelt kan vända dem till självhjälpare.

I boken medverkar 15 kvinnliga ledare och entreprenörer och vi ger alla våra egna exempel ur livet på hur vi vänt våra självsabotörer till självhjälpare. Jag skriver om Glömskan ...

Med ett enkelt och underhållande språk ger vi dig exempel, övningsuppgifter och punklistor att använda själv för att hantera rädslor och kunna skapa det liv du vill ha och vara den du vill vara, oavsett om du är ledare, företagare eller en annan stjärna.

Pris: 198 kr + ev frakt 66 kr Släpptes 22 februari 2018!
 
 
 
 

Några varv runt jorden, bara

Några varv runt jorden, bara - en antologi fylld av löparglädje

Löpning är en folkrörelse under ständig utveckling. Åttiotalets joggingvåg har förgrenats till en myriad olika löpningssituationer från korta gruppjogger med arbetskollegorna till internationella ultramaratontävlingar på alla underlag. Men vari ligger egentligen tjusningen i all denna löpning?

I den medryckande antologin Några varv runt jorden, bara kommer ett femtiotal löpare med olika favoritstilar till tals om stunderna när just DE känner den största löparglädjen. Jag är en av dem! Boken är resultatet av ett samarbete inom Facebookgruppen Lonesome Runners som på några år samlat mer än 10 000 ytterligt aktiva medlemmar som utbyter tips, startar löparkampanjer som Vi som springer en runda på julafton och peppar varandra. En given presentbok till löparen som vill läsa peppande, filosofiska och inspirerande texter om sin favorithobby oavsett om hen är nybörjare eller långlöpare sedan decennier.

Pris: 175 kr + ev frakt 66 kr FÅTAL ex kvar  

 

Beställ boken!