Hälsopepp: coachande samtal

Hälsopepp: coachande samtal
 

hälsopepp: coachande samtal, Malin Lundskog, hälsa, Hälsa mera, coach
Hälsopepp: coachande samtal för dig som vill hitta glädjen, friheten, styrkan och de goda vanorna ...

Hälsopepp: coachande samtal är tjänsten för dig som sitter fast i ohälsosamma vanor, som vill men inte får tummen ur och som längtar efter ett gott liv med sänkta axlar och en hanterbar mängd stress.

Vill du skaffa nya vanor?

Vill du hitta ditt eget varför och mål du längtar efter?

Vill du njuta mer av livet medan det pågår?

Vill du leva ett liv som är mer än "okej"?

Du som vill göra något åt din hälsa på lång sikt och som har fattat att det är du som måste göra jobbet, men vill ha någon som sparkar dig i rumpan eller klappar dig på axeln - då finns jag där!

NYTT! NYTT! NYTT!
Sedan jag startade onlineprogrammet Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer som vill lyckas online har även du som driver hälsoföretag möjlighet att prata hälsoföretagande med mig.  

Boka 30 alt 60 min för coachande hälsosamtal där jag använder mig av mina erfarenheter och kunskaper som målbildstränare, coach, mental tränare, personlig tränare, hälsokreatör, hälsoföretagare och alldeles vanligt unik människa med för mycket att göra, för lite tid och energi över... Jag finns här! 

Vi hörs på Skype, zoom och/eller telefon. Det finns även möjlighet att träffas irl (jag har min basecamp i Göteborg) för dig som tycker att online känns obekvämt.

Hälsopepp: coachande samtal är

Hälsopepp: coachande samtal är vägledande snack med mig, en tjänst som jag tydligen har haft i flera år, men inte vetat om... Tacksam för kunder som berättar vad jag kan! Så kan det gå. Och nu går det till så här. 

Hör av dig på 0707545624 alt heja@halsamera.se

Priser att utgå ifrån: 

30 min skype/telefon/zoom 900 (ink moms)

upp till en timme 60 min 1500 (ink moms)

PS. Jag bjuder alltid på ett kvartssamtal för att du ska kunna känna om det här och jag är något för dig. 

hälsopepp: coachande samtal, coach, hälsa, Mallin Lundskog, Hälsa mera