bokmässan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel och Bokus 

Jag har varit ute på vift både med och utan böcker i löparryggan, men idag packar jag den full av Hälsan i fokus för framgångsrika ledare och drar hon till Bokmässan. Välkommen till monter A04:58 kl 15-15.30 idag, så kan vi prata mer om hälsa på jobbet, vems ansvaret är och hur enkelt det faktiskt kan vara att hälsa mera™, både på jobbet och hemma.

Stannar upp nu och försöker fatta vad som har hänt. Egentligen. Vet inte om det går så bra, vill bara fortsätta. Framåt. Snabbt! Göra mer och göra bättre. Men vet att vi behöver stanna upp nu och gå långsamt, annars orkar vi inte gå snabbt sen och det vill vi. Det är sådanan vi är, Malin och Malin på Hälsa mera.  

Hälsa mera™ överallt, med små steg, gör det du kan, hellre lite och ofta än mycket och typ... aldrig.

Just nu hälsar Hälsa mera överallt... På bokmässan och släpper bok, på Göteborgsgirot och pratar hälsa för partners, på sca för löpträning... På helt enkelt. Heja oss! Och heja dig:-)

Idag är det första gången en Hälsamera-Malin är med på bokrelease. Som författare! Ja, första, men inte sista... Återkommer till det snart.

Ärlighet varar längst sägs det. Det är lättare att vara ärlig än att ljuga, för då behöver du inte komma ihåg vad du har ljugit om. Ärligt talat, kan man säga sådär litet uttröttad eller till och med småförbannad. Som i "skärp dig" ungefär. Ärlighet är som pålitlighet och hederlighet. Det går också att vara brutalt ärlig.