funktionell träning

Rolig utomhusträning tillsammans i påsk - här kommer tips!

Rolig utomhusträning tillsammans med dina nära och kära i påsk? Här kommer tips på träningspass som ger både flås, styrka, koordination och gemenskap. Och mängder med glada skratt. Kanske till och med en sång?! Du behöver: papper, penna, snören och ett gäng sköna människor.

Träna som en brottare - spring bättre

Träna som en brottare och spring bättre. Cykla, simma och dansa bättre. Och ha kul under tiden! Snacka allsidig träning med både styrka, rörlighet, uthållighet och närkontakt av minst tredje graden. Brottarfys är funktionell träning som visserligen kan bli hur tuff som helst, men så tuff är inte jag.

Plankan - en hissad och dissad styrkeövning

Plankan är en styrkeövning för bålen som kräver sin styrka. Den är både älskad och hatad och hissad och dissad av motionärer såväl som experter. Jag tycker att den är perfekt i grupptränings-sammanhang tack vare variationsmöjligheterna och jag tycker att den passar dig som vill bygga funktionell bålkontroll.

Benen står i fokus

Idag står ben som bär i fokus. Utsidan av höfterna, säte, fram- och baksida lår - fyra övningar, ett ben i taget för att du ska ha ännu mer glädje av bålstabiliteten jag bloggade om förra veckan. Och utmana den ännu mer.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Träningsmaskiner.com och Träningspartner

Ja, det är ju självklart att de som tar hand om oss när vi inte mår bra behöver må bra. Eller hur?