gästblogg

Viktigt att ha hjärtstartare i närheten

Dagens inlägg - ett samarbete med Hjärtstartarspecialisten

Gästbloggare om träning som en del av livet

Gästbloggare om träning och annat som är fenomenalt om det är en helt naturlig del av livet. 

Sex anledningar att älska lagsport 

Sex anledningar att älska lagsport - så här skriver gästbloggare Sanna Hagström om det: 

Hållbara tips om kost

Hållbara tips om kost kommer från väldigt välkomna gästbloggaren Madeleine på Life at core idag:

Överlevnadstips från en arbetsnarkoman, det får du i dagens blogginlägg. Bloggskribent är min kompis Sara, som älskar att jobba (precis som jag), som älskar att vara utomhus och röra på sig (precis som jag) och som har gjort något så coolt som att flytta till Italien för att leva sin dröm. Och jobba sin dröm. Häng med i hennes hälsosamt härliga funderingar: 

Friluftslivet som andningshål

Jag som skriver här idag heter Malin Sigefjord och återfinns vanligtvis på bloggen Lite Längre där jag skriver om träning, yoga, vegetarisk mat och - det som dagens gästblogginlägg handlar om - friluftsliv. 

Mitt möte med Clara

Det sa klick! I alla fall från mitt håll när jag mötte Clara Toll första gången. Det var på en konferens för influencers, anordnad av Influencers of Sweden där vi båda är medlemmar, och matfoto stod på schemat. Vi var mer sugna på träningsfoto och körde vår egen workshop och ..

Idag bjuder jag in Carina som är coach på ViDuNi att gästblogga här på Hälsamera-bloggen. Hon filosoferar om december och hur vi väljer att ta oss an julmånaden. Kolla in de frågor hon ställer, de funkar lika bra att använda inför nyårsafton, det nya året som inför jul, midsommar och semester. Hälsa mera på Carina här: