gladfristark

Träna dig stresstålig

Träna dig stresstålig - en superdupermöjlighet att på ett enkelt och framförallt hälsosamt sätt göra dig själv långsiktigt hållbar. Visst vet vi allihop att träning är bra för oss, men har du koll på att träning kan öka stressen?

Beach 2018

Beach 2018 - håll i hatten! Här kommer tipset på hur du kommer i form för sommar, sol och salta (eller söta) dopp. Du fixar det, det är ju ändå en hel dag kvar till juni ..i. Som du vet tror inte jag heller på quickfixar, däremot på sådant som är enkelt att fixa.

Poddtips: tränarpodden!

Poddtips: tränarpodden - särskilt avsnittet som släpptes idag eftersom jag är med där. He he he ...

GLAD FRi STARK i Göteborgdirekt

Den här veckan skriver tidningen Göteborgdirekt om boken GLAD FRi STARK och om min resa från utmattningsdepression och prestationsångest till hälsoexpert och glad, fri, stark. Känns speciellt att läsa det jag själv har sagt ... Vill du också läsa?

På annandagen leker vi hund ...
Jag har bloggat om finessen med att låtsas ha hund förut, för att komma ut på dagliga promenader. Idag drar jag det ett steg längre och tipsar om att låtsas vara hund. Enligt Jordbruksverket behöver hundar daglig motion och regelbunden rastning. Vem av oss behöver inte det, tänker jag ... 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Årstiderna

Du som har hängt med här ett tag vet ju att jag vurmar för min webbkurs Glad Fri Stark. Vet du: det är det fler som gör! 

Allt du säger och tänker till och om dig själv har effekt, olika effekt beroende på vad du säger och tänker. Såklart!

Jag börjar nästan, nästan varje dag med att sätta en intention för just den dagen. För att göra mig underlätta mina val och för att skaffa mig en dag jag vill uppleva.  

Planen på Ullevi, tiotusentals människor som hoppar, sjunger och dansar tillsammans - en överdos av glädje, eufori, tacksamhet och kärlek. Ännu en anledning till hållbar hälsa...

Jag älskar sommaren! Och hösten. Vintern. Våren. Jag älskar ljuset. Och mörkret. Solen och regnet. Jag gillar att vara ensam. Och att träffa andra människor. Om jag är velig och inte kan bestämma mig? Nej, inte särskilt. Jag är ganska bestämd.

Jomenvisst, det här är så kul att jag inte kan låta bli att berätta om det! Jag har pratat med tre sköna kvinnor om min webbkurs GladFriStark och i filmen får du veta vad de säger om mig som kursledare. 

Idag är det visst mobilfria dagen. Vilket sammanträffande! Jag har en alldeles egen mobilutmaning som du gärna får haka på! 

Och alltihop på sommarens första dag...

Fredagsfys före fredagsmys? Jag är så trött på att vi inte får lov att mysa om vi inte börjar med att fysa. Ändå gillar (kanske till och med älskar?!) jag att träna. Men jag ogillar (kanske till och med avskyr?!) dåligt samvete! Och den där meningen "fredagsfys före fredagsmys" är fullknôkad med dåligt samvete.

"Fått ta del av så mycket bra tankar... Hur jag ska komma bort ifrån ett hamsterhjul" och "Jag är så glad att jag har gått denna kursen som passar mig perfekt just för att den varit digital" Min webbkurs liksom...

Du kanske har tappat bort dig själv tillfälligt, vet inte riktigt vad du ska äta eller hur du ska träna. Du kanske sover dåligt också men jag lovar att det inte hjälper att du lär dig mer om det. Du behöver lära dig mer om dig själv. Känna mer vad det är du känner.

Vilken härlig energi när Malin Lundskog från Hälsokonsulterna Hälsa mera AB inspirerade F-gruppens Göteborgs medlemmar kring hälsa och hur vi förblir sköna själar och hållbara för våra barn samt i våra karriärer. Stort tack Malin för många kloka ord!!

Hjälp, semestern är slut och jag är inte utvilad! Så sa en av mina kunder förra året och det var då idén till webbkursen Glad Fri Stark föddes. Om du känner som min kund tycker jag att du ska hänga med! Den 12 september går startskottet för vårt sex veckor långa äventyr tillsammans - ett äventyr som du sedan fortsätter resten av livet...

 

Här kommer dagens fredagsmys: jag släpper en webbkurs för dig som vill ha mer energi och glädje i livet! Är du frustrerad över att du inte hinner eller orkar träna, äta bra, vila eller skratta så mycket som du vill? Jag ger dig en sex veckor lång klapp på axeln (eller spark baken, välj själv!) för att du ska hitta din väg till livsglädje och -energi.