Hälsotips

Hälsosamma tips till mamma innehåller annonslänkar

Hälsosamma tips till mamma inför morsdag - tips du kan använda dig av själv eller skicka vidare till dina barn om du själv är mamma. Äh, tipsen funkar även om det inte är morsdag, eller du mamma ...

Veckans bästa

Veckans bästa! Ja, det finns minst ett bästa varje vecka. Förmodligen fler ... Vet du varför det är så bra med att svara på frågan om vad som är veckans bästa? Det är att du genom att träna på att se alla ljusglimtar i livet helt plötsligt får ett (ännu) bättre liv.

Gör något helt annat än det du du brukar! Genom att bryta dina vardagsvanor lugnar du ner dig, extra bra för dig som har gett järnet hela vägen fram till jul, utan paus eller nedvarvning. Men okej, nu är vi där vi är och är du fortfarande uppe i varv finns det hopp för en fridfull jul:

Hepp, här kommer fredagspepp. Jag firar fredag med fem tips som gör dig långsiktigt hälsosam och hållbar. Om du följer dem alltså ... Hoppas att du vill fira med mig, delat firande är väl ändå minst dubbelt?!

Att röra på sig var dag och att synas när du motionerar - krångligare än så behöver det inte vara att vara hälsosamt smart. Idag tipsar jag om vardagsmotion hos Smart In The Dark och passar på att berätta även för dig som läser min blogg hur lätt du kan göra det för dig: 

Äntligen dags igen! Ny kursstart för den webbaserade kursen Glad Fri Stark blir den 23 oktober. Det innebär sänkta axlar och mera leva life lagom till jul! Länk till kursen här: Glad Fri Stark - webbkursen

Motion var dag betyder massor för din hälsa och hållbarhet. Träning mellan varven är inte dumt det heller. Och ja - det är skillnad på träning och motion. Men ett pyamasparty är alltid ett pyamasparty. Eller? 

Allt detta knipande
Uthållighetsknipa, styrkeknipa och intervallknipa. Knipa så fort du står vid röd gubbe eller när du lagar mat. Knipa. Träna. Vara duktig. Och när du ändå inte kan hålla tätt känna både skuld (för du kanske trots allt inte har knipit så mycket som du borde?) och skam (för vem sjutton kissar ner sig i vuxen ålder?).

 

Nystartstider för många nu så här när hösten och rutiner börjar ge sig tillkänna. Jag tänker därför dela med mig av ett hälsotips som slår alla andra: TYCK OM DIG!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Träningsmaskiner.com och Träningspartner

Jag skriver för din hälsa

Behöver du texter till blogg, nyhetsbrev, tips på ert intranät och svar på frågor om fysisk och mental träning i någon "fråga experten-spalt" eller hälsoinspiration i er personal-/kundtidning är du jättevälkommen att använda min tjänst Hälsotips. 

Ljudböcker! Jag gillar ljudböcker och tycker att Storytel gör rätt! Testa!

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok!

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ... 

En hel bok fullknôkad med löparglädje. Köp boken!