må bra

Fixa sommarformen

Fixa sommarformen, låter det peppande eller deppande? Som ett nödvändigt ont, ett jobbigt måste eller som något alldeles ... alldeles underbart? Och innan du drar några förhastade slutsatser: vad innebär att fixa sommarformen? Häng med ska jag berätta vad det innebär för mig och kanske kanske (hoppas!) kan det inspirera dig.

Mastermind med hälsoprofil

Mastermind med hälsoprofil. Jag hade ingen aning om vad en mastermind var för något, tills för några år sedan då jag fick frågan om att delta i en grupp. I sann Pippi Långstrump-anda och efter lite mer förklaring från den som bjöd in mig till sin grupp tänkte jag att det har jag aldrig gjort förut, så det klarar jag säkert!

Jag har en ny idol: kid president! Han sammanfattar på tre och en halv minut det jag ägnar hela mitt liv åt: det är dags att göra skillnad, dansa mer och leva livet. Kom igen gänget!

Har du tänkt på hur galet det är att vi prioriterar bort det vi mår bäst av när vi behöver det mest? Helt crazy, men inte konstigt...

Malin O skrev igår om att vara eller må bra. Tänkvärt! Vet du vad som mer är tänkvärt? Att veta vad som är att må bra (om det nu var det du kom fram till är anledningen för dig att träna). För oss är hälsa och att må bra det här: