mastermind

Långsiktighet vinner!

Långsiktighet vinner på både kort och lång sikt. När vi lever med de långsiktiga målen framför ögonen vinner vi även på kort sikt ... Så här tänker jag: de långsiktiga visionerna och målen håller oss på banan och påminner oss om det som är viktigt. Alltså viktigt på riktigt!

Lita på dig själv

Lita på dig själv! Inte för att du inte ska lita på andra, utan för att (nästan?) alla beslut om ditt liv är ditt ansvar. Jag har upptäckt att det är både stärkande och utvecklande att lita på mig själv och slippa vänta på att andra ska fatta beslut om hur jag ska och bör leva, vara och bete mig. Samtidigt som det är jättejobbigt!

Hälsosamt tillsammans!

Hälsosamt tillsammans! Har du tänkt på hur härligt det är att lätta på hjärtat mellan varven? Få dela med sig av sina frustrationer och låta någon annan ta kommandot?

Mastermind med hälsoprofil

Mastermind med hälsoprofil. Jag hade ingen aning om vad en mastermind var för något, tills för några år sedan då jag fick frågan om att delta i en grupp. I sann Pippi Långstrump-anda och efter lite mer förklaring från den som bjöd in mig till sin grupp tänkte jag att det har jag aldrig gjort förut, så det klarar jag säkert!