musik

Musik påverkar din träning

Musik ändå ... musik är ju galet energigivande och förstärkande. Särskilt om du tycker om den. Tränar du till musik eller inte? Beror det på vad du tränar kanske? Med vem? Om du tränar till musik, har du tänkt på hur musiken påverkar din träning? För det gör den ...

Det börjar kännas redan... att Göteborgsvarvet är nära. Många börjar känna sig lite nervösa för att "inte ha kommit igång" eller för att vara i rätt fas i sin träning. För många är 21 km ett långt lopp, inkl. mig.

Vi har ju gett tips om musik som ger energi i träningen och tempo för musik i löparspåren och du har säkert redan koll på vilken musik som gör dig glad, lugn, pigg och/eller stark.

Har du nån låt som ger dig den där extra kraften när du tror att du inte orkar? Som gör att du bara måste skratta? Som gör att du inta kan stå still? Malin och Malin på Hälsa mera har en sån, som ett lyckopiller vi alltid har med oss i bakfickan.

Energi! Styrka! Vilja! Det får jag av den här låten. Kul att öppna dagens lucka och bli påmind om hur mycket jag VERKLIGEN gillar musik och hur vissa låtar gör mer än halva jobbet. Livet blir så mycket enklare med bra musik att sjunga, dansa, skratta till. Kanske träna till? 

Hösten fortsätter att ta oss med storm (Kolla Hej(a) höst och HÖST) och idag har jag hälsat i en  gott&blandat-anda. Det är ju ändå lördag...

Ja, alla kan hälsa mera! Vet du vad som är hälsa för dig och hur du hälsar idag, så vet du också både hur och att du kan hälsa mera. Piece of cake! Eller?

Hälsa är ju ett hopplock av kroppens, knoppens och själens välmående. Ett välmående i det långa loppet, inte bara den där kortsiktiga tillfredsställelsen som vi så gärna vill åt hela tiden.