personlig utveckling

Bli din egen bästa coach!

Bli din egen bästa coach! Det här är egentligen ett blogginlägg till mig själv, jag är nämligen min egen sämsta coach. Har reflekterat över det idag och fattar precis varför: jag är människa!

Jag har inte tid

Jag har inte tid ... Jag skulle så gärna vilja träna, gå på bio, slappa, umgås, sova (fyll på med alldeles valfritt alternativ), men jag har inte tiiid. Du kanske inte har tid med allt, men det du prioriterar finns det tid för. Om du prioriterar det alltså. Ibland tror vi att vi gör det och så skiter det sig ändå.

Våga ta plats! Innehåller annonslänk för Bokus

Det här med att bli kompis med sina självsabotörer är lika utvecklande som intressant.

Erfarenheter rikare

inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

inlägget innehåller annonslänk till min egen bok GLAD FRi STARK

Det är en solklar koppling mellan hälsa/må bra och personlig utveckling tycker jag, därför var det kul att få filosofera om det här i podcasten Över en fika. Här kan du lyssna på podden:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

Just nu skriver jag mycket, både om och för hälsan. Det jag skriver om blir en bok och massa blogginlägg. Det jag skriver för är min egen hälsa och utveckling.

Vi har läst Mikael von Matérns bok "Styr dina tankar till ett bättre liv - Hur du skapar ditt bästa möjliga liv". I boken ger Mikael konkreta exempel på hur du kan styra dina tankar och berättar också på ett lättförståeligt sätt om varför det funkar, vad hjärnan är bra på och vilka fantastiska resurser du har. Inom dig!