podden

Du vet kanske att jag pratar, springer och skriver – allt med hälsan som hävstång? I webbradio Ariton berättar jag om hur betydelsefull glädjen är för hälsan och vad konserter och löpning har gemensamt. Du får följa mina tankar om att sätta mål och om att jag är totalt paralyserad av ett av mina mål. Kanske är det viktigare att drömma? 

Hälsa mera-podden pausar, återhämtar sig efter en rivstart och laddar om för nya hälsosnack. Lyssna igenom de gamla avsnitten, du hittar dem här nedanför och i din pod-app såklart! Hör gärna av dig om vad du vill höra mer om när det gäller energi, frihet, glädje och allt som har med hälsa att göra. Kontakta mig på heja@halsamera.se eller 0707545624

Frågar du mig tycker jag att arbetsgivare gör det alldeles för lätt för sig när de ger sina anställda ett friskvårdsbidrag och att det sedan är upp till den anställde att hitta på något bra med pengen, med hänvisning till att det handlar om vuxna människor som får ta sitt eget ansvar.

Vi beger oss till ett vackert men blåsigt Böda Sand. Vi föreläser, vi springer, vi dansar och snackar hälsa med Tony Irving. En extra bonuspodd mitt i sommaren!

Nej, jag är inte alls bitter för att jag kan springa. För att jag deltog i Wings for Life World Run i söndags. För att jag tillsammans med två fina vänner ledde uppvärmningen av 2000 löpare. För att solen sken över Kalmar och Öland.

I detta sista avsnittet lät vi lyssnarna bestämma innehållet med sina frågor och funderingar kring hälsa.

I avsnitt 5 står kosten i centrum. När är det bäst att äta mest? Mammamacka. okynnesätning och det dåliga samvetet som gör dig tjockare.

I avsnitt fyra pratar vi om lycka. Ett diffust ämne som berör alla. Medan Hedonometern mäter lyckan i världen pärlar vi och våra praktikanter Alexandra och Malin armband åt #runningforchange och vi frågar oss själva om man verkligen kan välja att vara lycklig?

Om vikten av att vingla till jobb och att ha obalans i livet!

För dig som undrar varför obalans i livet är hälsosamt och om mentala skyddshjälmar - lyssna på andra avsnittet av Hälsa mera-podden, ute nu!

För dig som undrar varför obalans i livet är hälsosamt och om mentala skyddshjälmar - lyssna på andra avsnittet av Hälsa mera-podden, ute nu!

Idag är det premiär på Hälsamera-podden, en av Sveriges första podcasts med fokus på företagshälsa och hälsa på jobbet. Idag är det premiär på Hälsamera-podden, en av Sveriges första podcasts med fokus på företagshälsa och hälsa på jobbet. Vi pratar bland annat om att hälsan är personlig, men INTE privat, den senaste trenden från Wall Street, chefer som tycker att m