Talare

GLAD FRi STARK - helkväll med föreläsning på hemmaplan!

Glad fri stark - helkväll med föreläsning bland grannar och andra som råkar befinna sig i krokarna. Det här ska bli så roligt, att prata om hälsosam glädje, frihet och styrka. Hemma i Askim. Det är ju här jag är som gladast, friast och starkast.

Jag börjar nästan, nästan varje dag med att sätta en intention för just den dagen. För att göra mig underlätta mina val och för att skaffa mig en dag jag vill uppleva.  

Hållbarhet - en av mina grundvärderingar. Hållbara människor i en hållbar värld, visst låter det bra?! Ändå gör vi så himla mycket för att inte hålla i längden. Som att sitta stilla alldeles för mycket. Som att strunta i att umgås med dem vi tycker om. Som att tro att vi inte har tid att få dagsljus i ögonen.

Ett träningskort till personalen löser inte hälsofrågorna på jobbet. Att träna tillsammans löser fler frågor, men inte alla. Att skratta, prata och hämta kraft tillsammans, se vikten av det man gör och den man är hjälper till ytterligare med att bygga ett lag som har plats för ett jag och ett jag som är viktigt för ett lag. 

Mod och magkänsla - är det vad som krävs för att du ska leva hållbart hälsosamt? Ja! För att hitta det är jag säker på att hälsan är en fenomenal hävstång. Du hör ju, det är som hönan och ägget. Eller är det ägget och hönan? Hälsan kan komma först och ur den kommer modet och magkänslan. Eller så kommer modet först och tar dig till din hälsa... 

Lunchföreläsning 29/3 och du är välkommen tillsammans med vem du vill och var du vill. Duka fram en go lunch, luta dig tillbaka och: enjoy the ride!

Vilken härlig energi när Malin Lundskog från Hälsokonsulterna Hälsa mera AB inspirerade F-gruppens Göteborgs medlemmar kring hälsa och hur vi förblir sköna själar och hållbara för våra barn samt i våra karriärer. Stort tack Malin för många kloka ord!!

Det sa klick när jag träffade Katja på Hungerprojektet första gången! För vi ser livet, hälsan och hela härligheten på samma sätt: alla kan påverka sin egen situation och hitta motivationen att göra det. Ibland med hjälp av andra, men allra oftast finns det där inom oss: glädjen, friheten och styrkan.

Det där med hållbarhet handlar oftast om miljön. Om att vi inte ska tära på miljön och att det ska finnas resurser kvar för de som kommer sen. Ja, det där är ju riktigt viktigt! Jag vill bara lägga till en grej i det där med hållbarhet. Oss! Oss människor.

Mod var det ja! Mitt förra blogginlägg handlade om just det: mod. Om hur få sekunder man behöver vara modig, sedan är det bara att köra på... Jag har varit modig. Modig nog att tacka ja till erbjudandet att hålla ett webbinarium. Nu är det bara att köra på..?

Så här tycker andra om min föreläsning Glad Fri Stark - med hälsan i fokus. Kolla filmen, så får du också se. Tack och wow säger jag:-) Om jag pratar med inlevelse? Ha ha ha... PS. Du vet var du hittar mig va? heja@halsamera.se lr ring 0707545624 DS

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och som jag från början är kund till:

 

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och på vars arbetsplats jag har haft worksshop:

Tacksamhet är något som karaktäriserar människor som är lyckliga. Bland annat alltså, det finns ju fler sätt att bli lycklig på och om det kan du läsa här: Lycka i längden Men... Idag är jag tacksam!

 

Jag bjuder på 5 formler för framgång - med hälsan i fokus. Och frukost såklart! Häng med på en morgon som ger kunskap, inspiration och chansen att träffa andra sköna människor.

Hälsa mera hade massor med spring i benen i våras och genomförde löpträning med en hel drös företag. Det är extra kul när företag ser hur mycket större vinningen av en friskvårdssatsning blir när den får lov att vara en ständigt pågående helhetsprocess och inte bara ett startnummer till ett motionslopp.