Tyckt om mig

Sätt rimliga träningsmål

Sätt rimliga träningsmål är rubriken på en artikel på marathon.se. Artikeln är ett resultat av en intervju av mig där vi inte bara pratar träning, Sara (som intervjuar) och jag. Vi pratar dagens intention, livet, utmattning och att byta bana i livet.

Promenera dig i toppform

Promenera dig i toppform innebörden av rubriken på en artikel i Expressen där jag delade med mig av alla fördelar en promenad har. Som att du blir piggare, gladare, stärker immunförsvaret och beroende på ditt utgångsläge kan öka i både styrka och kondition.

GLAD FRi STARK i Göteborgdirekt

Den här veckan skriver tidningen Göteborgdirekt om boken GLAD FRi STARK och om min resa från utmattningsdepression och prestationsångest till hälsoexpert och glad, fri, stark. Känns speciellt att läsa det jag själv har sagt ... Vill du också läsa?

Du som har hängt med här ett tag vet ju att jag vurmar för min webbkurs Glad Fri Stark. Vet du: det är det fler som gör! 

I morse sprang jag runt i Askim med Lovisa Fischerström från P4 Göteborg, som har blivit utmanad att springa Midnattsloppet om sex veckor. Vi pratade om att komma igång och vanliga nybörjarmisstag när man ska börja springa. Och vi pratade en hel del om motivation. Så här lät det: Morgon i P4 Göteborg

Jomenvisst, det här är så kul att jag inte kan låta bli att berätta om det! Jag har pratat med tre sköna kvinnor om min webbkurs GladFriStark och i filmen får du veta vad de säger om mig som kursledare. 

Frågar du mig är det definitivt resan som är mödan värd när det kommer till löpning. Resan får gärna hålla på ett tag, får gärna ta det sakta i backarna och se sig omkring. Känna. Och den får gärna kantas av härliga möten. 

"Fått ta del av så mycket bra tankar... Hur jag ska komma bort ifrån ett hamsterhjul" och "Jag är så glad att jag har gått denna kursen som passar mig perfekt just för att den varit digital" Min webbkurs liksom...

Det är så himla coolt, det här med glädje: den ökar ju mer du slösar med den! Ikväll växte glädjen i världen. Kände du?

Mina tankar om löpning hamnade på Hälsoboostens blogg på Må bra:s site. Tycker att Louise får mig att låta så klok så att det inte är klokt. Läs gärna: Alla kan springa

 

I söndags tipsade jag i Aftonbladet Söndag om hur du tar dig en an en 30-dagarsutmaning för att skapa nya vanor. Och det ÄR sant, det KAN räcka med 30 dagar för att skaffa en ny vana. Är du motiverad och vet precis exakt VARFÖR du vill skaffa dig den vanan är mycket vunnet.

Förmiddag i P4 Göteborg, 1 timme och sådär ungefär 42 minuter in i programmet. Vill du läsa mer om vinterbad, läs här: Hett med vinterbad

Träning på jobbet är guld värt när det gäller lagbygge och jobbglädje. Jag är stolt, glad och oerhört tacksam över att ha fått vara med och bygga upp den känslan på SCA. Så här säger de själva: se bilder! (det är bara några av alla fina ord...)

Vilken härlig energi när Malin Lundskog från Hälsokonsulterna Hälsa mera AB inspirerade F-gruppens Göteborgs medlemmar kring hälsa och hur vi förblir sköna själar och hållbara för våra barn samt i våra karriärer. Stort tack Malin för många kloka ord!!

Jag är absolut inte ensam om att vara en Lonesome Runner. Om det, om boken Några varv runt jorden bara och om löpning i största allmänhet pratade jag på P4 Göteborg den 7/11-2016. Vill du höra? Lyssna här 43:10 och 1:17 in i programmet. 

Jag har ju bloggat en hel del om vad hälsa är, vem jag är, vad jag gör, men ändå: vill lära känna dig som följer mig bättre och bjuda mer på mig och Hälsa mera.

Så här tycker andra om min föreläsning Glad Fri Stark - med hälsan i fokus. Kolla filmen, så får du också se. Tack och wow säger jag:-) Om jag pratar med inlevelse? Ha ha ha... PS. Du vet var du hittar mig va? heja@halsamera.se lr ring 0707545624 DS

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och som jag från början är kund till:

 

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och på vars arbetsplats jag har haft worksshop:

Det är inte många människor som får igång mig men du (Malin Lundskog) fick verkligen det och du ska ha en stor eloge för det. Jag kände alltid mig genomarbetad efter ett pass med dig. Sen tyckte jag det fantastiskt roligt att träna med en grupp med människor som man känner.
Sara Norr, träning, Stena fastigheter,

Stor eloge för framträdandet och det som förmedlades på ett inspirerande och trevligt sätt!!!
Krister Eliasson, FMR efter worksshop Hjulande hälsa 11/3-2015

 

När jag läser er bok, har jag ett stort leende över hela fejan! Det är så kul, våra värderingar och vår syn på hälsa är så lika. Jag önskar att jag hade fått den boken i handen när jag var chef och försökte förändra världen. Hoppas att våra chefer och ledare förstår hur viktigt detta är. //Ulrika Funkqvist Dipl Kostrådgivare Specialinriktning socker.

Tack för dagens strålande föreläsning! Många tankar väcktes i våra fackliga knoppar och kroppar! Alla mycket nöjda! Mari Liepins, Vision sektion Primärvård/Tandvård

Hälsa mera är veckans företag på driftig.nu. Kul! Och tack för förtroendet säger vi:-) Hälsa mera - veckans företag

1:59:45 in i programmet pratar Hälsa mera om hälsa på jobbet och sin bok "Hälsan i fokus för framgångsrika ledare" Lyssna:-) P4 Göteborg direkt 2014-10-21