vinterbad

Bästa tipsen för att lyckas med vinterbadet!

Bästa tipsen för att lyckas med vinterbadet kommer här. Dels för att jag fick frågor om det efter min senaste vintebad-post på Instagram och dels för att när jag frågade er som läser bloggen om vad ni vill läsa om var just vinterbadandet en framträdande fråga. Så: nu hoppar vi i! Det är enklare än du tror ...

Som jag njöt på min löprunda idag. Sådär så jag rös och inte kunde låta bli att le. Tänker ibland när jag mår sådär riktigt gott att jag mycket väl kan uppfattas som den där tokiga tanten som folk ler vänligt och samtidigt skakar med huvudet åt bakom ryggen på henne. Kanske rent av tycker synd om. Men vet du: det skiter jag i! 

Lever livet som jag vill

Hållbart och hälsosamt
Det är i det enkla det finns, det där magiska som får oss att må bra, vara hälsosamt hållbara och tillfreds med livet. Det enkla! Som oftast är så enkelt att vi tror att vi behöver krångla till det för att det ska vara rätt sätt att leva.

Bada mer, frys mindre. Jo, det är sant! Bada mer - stressa ner. Jag älskar vinterbad. Eller: jag älskar att bada. Och vintern närmar sig, så ... Idag berättar jag om varför vinterbad är så bra.Kolla in allt fenomenalt som händer med kroppen, knoppen och själen vid vinterbad: 

Förmiddag i P4 Göteborg, 1 timme och sådär ungefär 42 minuter in i programmet. Vill du läsa mer om vinterbad, läs här: Hett med vinterbad